– Norsk mat har god kvalitet og er trygg
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Kvinner i finans
Energieffektive bygg
Norsk lokalmat
Mer
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Havvind
Fremtidens kommune
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønn transport og logistikk
Kunstig intelligens
Vekst i Vestland
Vekst i Rogaland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Livsvitenskap
Vekst i Vestfold og Telemark
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Havvind
Fremtidens kommune
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Grønn transport og logistikk
Kunstig intelligens
Vekst i Vestland
Vekst i Rogaland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Livsvitenskap
Vekst i Vestfold og Telemark
Sponset
Seks grunner til å spise norsk
Sponset
Mat med lidenskap og bærekraft
Norsk lokalmat
– Norsk mat har god kvalitet og er trygg
Sponset
Trygg mat og drikke
Sponset
– Nordmenn er uvitende og naive
Norsk lokalmat
Tillit er ferskvare
Norsk lokalmat
Fra jord til bord og tilbake igjen
I det 1 500 kvadratmeter store pilotveksthuset tilknyttet Den Magiske Fabrikken i Tønsberg bugner det av røde, smakfulle tomater. Her er sirkularitet og bærekraft overskriften, og lite overlatt til tilfeldighetene. – Skal man dyrke friske grønnsaker året rundt i et kaldt klima og med kort vekstsesong må vi kontrollere alle faktorene, forklarer Ketil Stoknes, forsker … Continued
Norsk lokalmat
Emballasjen sørger for at maten holder seg trygg, sunn og god
Sponset
Har revolusjonert en hel bransje
Sponset
Sennep i arv
Sponset
Urbant landbruk
Sponset
Laget med hjertet
Sponset
Kantine med lokalprodusert lokalmat
Frigg tilbyr løsninger som dekker dine kantinebehov. Systemet har tatt av i Oslo-området, men interessen har også vært stor i resten av landet. Flere bedrifter har valgt å innføre Frigg Kantine enten som et fullverdig alternativ til tidligere kantine, eller som et substitutt der det er behov for fersk mat utover kantinens åpningstider. Endrer behovet … Continued
Sponset
Vårt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder med å nå sine bærekraftsmål
Sponset
Sunt bondevett i 120 år
Sponset
Produserer insekter som skal bli fôr og menneskemat
Sponset
Oppslutningen om norsk matproduksjon er sterk
Sponset
Norske, verdensledende teknologier vil redusere bruk av sprøytemidler i matproduksjonen