– Vi må bli bedre på å bruke de lokale matprodusentene
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Grønn transport
Fremtidens industri
Fremtidens kommune
Havvind
Vekst i Rogaland
Mer
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Sponset
LocalFood søker 15 millioner kroner
Sponset
Tradisjonsmat møter nye matvaner
Sponset
Et systematisk grønt matskifte
Sponset
Trodde du mel bare var mel?
Sponset
Knallgode jærske oster fra Ystepikene
Sponset
En brus du blir glad av å se på, og lykkelig av å drikke!
Sponset
Laks med kjærlighet og respekt
I Skjerstadfjorden i Nord-Norge, under midnattssol og nordlys, har familiene Wenberg og Øksheim drevet lakseproduksjon i tre generasjoner, på sin måte. Her får laksen rent og næringsrikt fôr og god plass i merdene, uten bruk av kjemikalier, forurensede stoffer, hormoner eller plantevernmidler. – Vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Vi har respekt for fisken, … Continued
Lokalmat i Norge
God, trygg og bærekraftig mat i Norge nå og i fremtiden
Lokalmat i Norge
Slik ble Trøndelag en toppdestinasjon for matopplevelser
Sponset
Jerseymelk for kroppen og miljøet
Lokalmat i Norge
HANEN viser vei til Norges bygdeperler
Lokalmat i Norge
– Vi må bli bedre på å bruke de lokale matprodusentene
Sponset
Seks grunner til å spise norsk
I år er det mange som har blitt bevisste på norsk matproduksjon, og at vi bør produsere mest mulig av maten vi spiser i Norge. Agroøkolog og rådgiver innen bærekraftig matproduksjon i MatPrat, Rebekka Helén Aamaas, gir deg seks gode grunner til å velge norsk. 1. Selvforsyning Kjøper du norsk mat, bidrar du til å … Continued
Sponset
Mat med lidenskap og bærekraft
Lokalmat i Norge
– Norsk mat har god kvalitet og er trygg
Sponset
Trygg mat og drikke
Sponset
– Nordmenn er uvitende og naive
Lokalmat i Norge
Tillit er ferskvare
Lokalmat i Norge
Fra jord til bord og tilbake igjen
I det 1 500 kvadratmeter store pilotveksthuset tilknyttet Den Magiske Fabrikken i Tønsberg bugner det av røde, smakfulle tomater. Her er sirkularitet og bærekraft overskriften, og lite overlatt til tilfeldighetene. – Skal man dyrke friske grønnsaker året rundt i et kaldt klima og med kort vekstsesong må vi kontrollere alle faktorene, forklarer Ketil Stoknes, forsker … Continued
Lokalmat i Norge
Emballasjen sørger for at maten holder seg trygg, sunn og god
Sponset
Har revolusjonert en hel bransje
Sponset
Sennep i arv
Sponset
Urbant landbruk
Sponset
Laget med hjertet