Skip to main content
Home » Lokalmat i Norge » LocalFood søker 15 millioner kroner
Sponset

LocalFood AS søker 15 millioner kroner for å styrke lokalmatmarkedet og støtte norske bønder.

LocalFood AS, en ledende aktør innen lokalmatbransjen, har kunngjort en kapitalinnhenting på 15 millioner kroner for å styrke driften og videreutviklingen av sitt innovative konsept.

Lokalmatmarkedet i Norge har opplevd en enorm vekst, drevet av økende interesse for bærekraftige matvarer og en sterkere tilknytning til lokale produsenter. Dette har vært et fokusområde for LocalFood, som har bygget en plattform for å koble produsenter og forbrukere direkte sammen, fremme lokal matproduksjon og skape en mer bærekraftig matindustri.

Med den økende etterspørselen etter lokal mat og behovet for å styrke denne sektoren, søker LocalFood nå 15 millioner kroner i investeringer for å sikre fremtiden for sitt konsept og for å gi nødvendig støtte til norske bønder og matprodusenter.

Hvordan fungerer det?

LocalFood har utviklet en innovativ digital plattform og en mobilapp som gjør det enklere for forbrukere å finne og kjøpe lokale matvarer. Produsenter kan opprette egne nettbutikker på plattformen, og forbrukere kan enkelt bestille ferske og bærekraftige matvarer direkte fra lokale gårder og produsenter.

LocalFood

Vi gjør lokalmat synlig og tilgjengelig for folket!

Sterkere lokal tilknytning og bærekraftig matproduksjon

Kapitalinnhentingen vil bidra til å videreutvikle LocalFoods teknologi og tjenester, og støtte flere lokale bønder og matprodusenter i deres innsats for å levere høykvalitets mat til forbrukerne. Dette vil også ha en positiv innvirkning på bærekraften i matindustrien ved å redusere avstanden maten må reise fra gård til bord, dermed minske karbonavtrykket.

Sikre matforsyningen og støtte lokale økonomier

Å investere i LocalFood AS er en investering i lokalmat, bærekraft og støtte til lokale økonomier. Ved å bidra til kapitalinnhentingen, er investorene med på å sikre matforsyningen i Norge, fremme lokale produsenter og styrke samfunnet.

Ønsker du å bli en del av denne spennende reisen med LocalFood?

Klikk på knappen nedenfor for å få tilgang til vår selskapspresentasjon, hvor du kan utforske vår visjon, strategi og hvordan du kan bidra til vår suksess.

LocalFood AS ser frem til å samarbeide med investorer som deler vår lidenskap for lokalmat og bærekraftig matproduksjon. Sammen kan vi forme fremtiden for norsk matindustri. For mer informasjon, besøk localfood.no.

Next article