Skip to main content
Home » Lokalmat i Norge » Laget med hjertet
Sponset

Matpartner ble opprettet i 1997 av Forseth og Manfred Kurtseifer. I starten rettet de seg inn mot hotell- og restaurantbransjen. De jobber fortsatt mot det markedet, men i de siste årene har etterspørselen for enkle og smaksrike ferdigmiddager eksplodert.

Kortreist mat er veldig i vinden om dagen. Det er nok ikke mange som tenker over at mange av de populære ferdigrettene du finner hos REMA 1000 er produsert i Trøndelag. Men det er ikke bare trønderne som har fått smaken på disse produktene. På landsbasis solgte REMA 1000 rundt 750 000 av disse kjappe middagene. ​Selv om det er enorme mengder, så er produktene nøye gjennomarbeidet før de havner i butikkene.

Foto: Matpartner

J&M er en serie ferskproduserte retter basert på førsteklasses råvarer og egne oppskrifter. Alle produkter er basert på håndverkmessige prinsipper og gjennomgår en skånsom varmebehandling med påfølgende nedkjøling for å tilfredsstille strenge krav til smak og holdbarhet. Ingen unødig bruk av kunstige tilsetningsstoffer og mest mulig kortreiste og norske råvarer.

Av Matpartner

Next article