Skip to main content
Home » Vekst i Trøndelag » Digitalisering gjort enkelt
Sponset

Gjennom å samle informasjon på en felles plattform, hjelper ONwork bedrifter med å bruke datadrevet kunnskap for bedre beslutninger. Gründer Casper Jespersen forklarer hvordan.

– Det å hjelpe bedrifter å ta steget fra en ustrukturert, digital hverdag, til å skape et rammeverk slik at de kan bruke dataene sine aktivt og få glede av dem, er hovedvisjonen vår her hos oss, sier gründer av teknologiselskapet ONwork, Casper Jespersen, engasjert.

Med flere tusen brukere, fordelt på flere titalls bedrifter – som spenner fra små firmaer med en håndfull medarbeidere, til store konserner med flere hundre ansatte – har ONwork blitt en sentral aktør innen digitalisering for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Dette har de klart på kun fire år.

– En av grunnene til vår suksess er at vi gjør digitaliseringsterskelen så lav som mulig. Alle bedrifter har sin måte å jobbe på, så vi leverer en standardløsning som gjør at de får integrert de applikasjonene de allerede har, og samler dem på én felles plattform i Microsoft Teams, forteller han videre.

Jespersen forklarer at denne metoden gjør det enklere for de ansatte å navigere mellom de forskjellige applikasjonene, slik at data bare legges inn én gang og brukes på tvers av dem.

Datadrevet kunnskap

Ikke bare får bedrifter enkelt tilgang på all data fra én og samme kilde: Integreringen av alle applikasjonene på ett sted, gjør det enkelt å bruke informasjon slik at bedriftene kan ta bedre beslutninger.

– For at bedrifter skal møte morgendagens konkurranse, må de bli mer faktabaserte og datadrevne. Det handler om å utnytte kunnskapen de sitter på, forklarer Jespersen.

– Det kan være programvarer som CRM og økonomi, for å nevne noen eksempler, sier han og illustrerer videre.

– På dashboardet kan de ansatte finne viktig informasjon, som fremdrift på prosjekter, kontrakter, rapporter og lignende. Dette sparer tid ved å gjøre nødvendige dokumenter lett tilgjengelige, samtidig som det gir verdifull og oversiktlig informasjon som kan gjøre driften av selskapet mer effektiv, legger han til.

– Under implementeringen og opplæringen tar vi høyde for kundenes egne arbeidsprosesser, og de ansatte får bruke de programvarene de allerede har og tar det som utgangspunkt. Det er én av grunnene til at vi lykkes så godt, presiserer han.

Vi gir deg struktur som holder over tid!

ONwork kobler sammen IT-løsningene dine i én felles plattform i Microsoft Teams!

Av Kristian Mendoza

Next article