Home » Fremtidens arbeidsplass » To unike kontorfellesskap på Aker Brygge
Sponset

Aker Brygge ligger inntil fjorden i beste CBD, og er et av de mest besøkte stedene i Oslo. Bak industrihistoriske fasader ligger to topp moderne coworking-konsepter; Business Village og Pier X, eid og forvaltet av Norwegian Property ASA. Med det pulserende livet på Brygga rett utenfor døra får du en levende og helt spesiell arbeidsplass med unik beliggenhet i hjertet av Oslo.

– Vi har et diversifisert spekter av ulike leietakere i begge miljøene. Begge kontorfellesskapene består av en miks av leietakere, alt fra etablerte investorer, family office-profiler, tech, finans og upscaled entreprenører med tidlige suksesshistorier, sier Anne G. Kolstad Skogheim, utleiesjef i Norwegian Property ASA.

Anne G. Kolstad Skogheim

Utleiesjef i Norwegian Property ASA

Business Village

I Verkstedhallen på Aker Brygge, ligger Business Village. Et coworkingkonsept for mellomstore bedrifter med store ambisjoner. Her leier man egne eksklusive kontorer. Kontoret huser selskaper i alle størrelser, fra 1 til 30 personer. Lokalene ble utvidet med en hel etasje i februar, og inneholder nå 6 000 kvadratmeter med kontorer, bemannet resepsjon, møterom og personalrestaurant.

– Her får leietakerne tilgang på kontorene 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Man har tilgang på 15 møterom man booker selv med toppmoderne AV-utstyr og alle fasiliteter. Alt man trenger er inkludert i leien, så leietakerne kan konsentrere seg om sitt, sier Skogheim. Community Manager Maria Vicic og resepsjonsansvarlig Klaudia Franans sørger for en sømløs hverdag, og løser alle utfordringer våre leietakere måtte ha, store som små.

Klaudia Franas, resepsjonsansvarlig, Anne G. Kolstad Skogheim, utleiesjef og Maria Vicic, Community Manager. Foto: Ida Angvik

Egen personalrestaurant

I restauranten The Village, lages all mat fra bunnen. Her kan man nyte nybakt brød, varmretter, veganretter eller man kan forsyne seg fra salatbuffeten.

– The Village er et hyggelig sted å komme og spise lunsj. Restauranten ligger sentralt ved hovedinngangen, og fungerer som en sosial møteplass for leietakerne, i tillegg til kaffestasjonene og loungene spredt rundt i senteret, sier Skogheim.

Blant leietakerne på Business Village finner vi blant annet Amazon, Omaken Sport, Garantum Norge, Kraft Finans, Green Boats, Pensum Group blant flere.

Våre kontorer kommer ferdig med moderne og tidløse møbler, slik at du kan flytte rett inn med din bedrift. Les mer her!

Den nye arbeidshverdagen

Skogheim forteller at de har opplevd stor pågang etter de nye koronarestriksjonene tredde i kraft i vår. 

– Vi tror at fremtiden kommer til å kreve mer fleksible løsninger, og at konsepter som Business Village og Pier X svarer på denne fleksibiliteten. Leietid og behov kan endre seg for kundene våre, og derfor er vi også fleksible slik at vi kan møte leietakernes behov, også underveis i leieperioden, sier hun.

Pier X – et økosystem

Pier X ble startet i 2017 som et alternativt coworking-tilbud. Her finner du et konsept som skiller seg litt ut fra tilsvarende tradisjonelle konsepter. I moderne industrihistoriske lokaler bygger våre medlemmer fremtidens vekstselskaper.

– Vi har vært opptatt av å bygge et økosystem og en venture hub for vekstselskaper og investorer. Her er det en spennende og lærerik sosial kultur med toppledere, konsulenter med spisskompetanse, seriegründere, innovatører og investorer som villig deler kompetanse og info. Snö Adventures, Saudi Aramco, Culture Intelligence, Igaidi med flere er eksempler på leietakere som holder til her, sier Skogheim.

Nettverket i Pier X utgjør kjerneverdien i kontorfellesskapet. Teamet vårt, ledet av Community Manager Kristin Malthe, våre medlemmer og bransjeeksperter deler aktivt av seg selv, slik at du kan ta del av et intelligent og inspirerende fellesskap mot egne mål.

Hver måned arrangeres det flere arrangementer, som for eksempel Tuesday Breakfast, kveldsarrangementer hvor medlemmene inviterer spennende bidragsytere for å holde presentasjoner, mingle og diskutere muligheter. Alle arrangementer er tuftet mot å skape engasjement og inspirasjon på vei mot målet.

– Vi har også en hardbarket gruppe som kjører morgenbad og badstue med en kaffe hver onsdag, legger Skogheim til.

Anne G. Kolstad Skogheim, utleiesjef og Kristin Malthe, Community Manager. Foto: Anne G. Kolstad Skogheim, utleiesjef og Kristin Malthe, Community Manager. Foto: Ida Angvik

Kontor eller hotdesk

I Pier X kan man enten leie eksklusive kontorer, hotdesk i åpnet landskap eller fast plass. I tillegg får medlemmene tilgang på en lounge som fungerer som sosial sone der man kan nyte en kopp kaffe og slå av en prat med andre medlemmer. PIER X tilbyr også fem moderne møterom med ulike størrelser. Disse kan bookes via en webbasert bookingtjeneste, og er en del av leien.

– Vi er veldig opptatt av synergiene mellom selskapene og sammensetningen av leietakerne. Vi er alltid på utkikk etter spennende selskaper som vil bli en del av dette helt spesielle fellesskapet, sier Skogheim.

Våre kontorer kommer ferdig med moderne og tidløse møbler, slik at du kan flytte rett inn med din bedrift. Les mer her!

Tekst: Marte Frimand, [email protected]

Neste artikkel