Skip to main content
Home » Vekst i Trøndelag » I disse tilfellene er det lurt å bruke en advokat
Sponset

Pretor Advokat arbeider tett med kundene over tid, lærer å forstå deres virksomhet, og bidrar med sin kompetanse til å kvalitetssikre kundens prosesser slik at risikoen for tvist og kostbare prosesser reduseres.

Tom Solberg

Partner og styreleder

Hvilken kompetanse er det Advokatfirmaet deres besitter?

Pretor Advokat har siden starten for 25 år siden utviklet seg til et full-service advokatkontor for næringslivet. Pretor bistår hele spekteret fra oppstarts- og gründerbedrifter til børsnoterte selskap, med hovedtyngden i Midt-Norge, men også en rekke nasjonale og internasjonale kunder innenfor våre spesialområder. Vi har kompetente, motiverte og stadig mer spesialiserte medarbeidere som til sammen dekker de behov man har for juridisk bistand som næringsdrivende. 

Hva er ditt beste råd til næringslivet i Trøndelag?

Det skjer mye spennende i Trøndelag og Trondheim. Posisjonen som Teknologihovedstad er godt etablert, og regionen har blitt et gastronomisk tyngdepunkt. Dette er resultatet av målrettet innsats og godt samarbeid over lang tid, og dette er også viktige faktorer for å lykkes i næringslivet. Trøndelag vil ikke klare å overgå Oslo-området på alle områder, men vi kan og bør velge noen felt hvor vi er bedre enn andre. Dette krever mot og vilje til å være tydelig, ta klare posisjoner, og jobbe iherdig og tålmodig mot de definerte målene – gjerne i samarbeid med andre. Tydelig profil er viktig for å tiltrekke seg og beholde de beste hodene, og sikre nødvendig kapital og finansiering. Dette betinger også at vi må våge å velge bort det vi ikke kan bli best på. 

Når er det lurt å involvere en advokat og hva er viktig å tenke på når du trenger juridisk hjelp?

Det er med advokater som med helsevesenet – når det først har gått galt, er det ofte for sent. Vi i Pretor foretrekker å jobbe forebyggende. Vi arbeider tett med kundene våre over tid, lærer å forstå deres virksomhet, og bidrar med vår kompetanse til å kvalitetssikre kundens prosesser slik at risikoen for tvist og kostbare prosesser reduseres. Samfunnet blir stadig mer komplisert og rettsliggjort. Da er det viktig å ha tilgang på et advokat-team med rett kompetanse for de utfordringer din virksomhet står overfor.

Våre advokater tilbyr deg og ditt firma juridiske kvalitetstjenester innenfor hele det forretningsjuridiske felt.

Les mer på pretor.no.

Av Tom Solberg, partner og styreleder i Pretor

Next article