Skip to main content
Home » Grønn transport » Fremtidens biler vil kreve økt kompetanse hos våre mekanikere
Sponset

Elbilbestanden i Norge er sterkt økende, og vi ønsker å sikre at våre 200 medlemsverksteder rundt om i hele Norge får den kompetansen de behøver for å kunne utføre trygt, riktig og sikkert arbeid på elbiler.

Verkstedkjeden AutoMester har etablert et eget senter for fagkompetanse på el- og hybridbiler. Vi ruster kjedens medlemmer til å håndtere fremtidens biler.

Etterspørselen fra mekanikere på mer kompetanse på el- og hybridbiler er raskt økende, og det er ventelistene til kursene er lange. Tidligere var det verksteder nær storbyene som etterspurte kompetanse. Men nå som elbiler får lenger rekkevidde ser verkstedene rundt om i landet at også de må tilegne seg mer kunnskap.

Fokus på sikkerhet

Vårt mål er å gi våre mekanikere tilgang på både økt kompetanse, men også kunnskap om riktig og sikker bruk av verktøy, slik at både egen sikkerhet og ikke minst kundens bil blir riktig ivaretatt.

AutoMester ønsker å bidra til at service og reparasjoner på el- og hybridbiler skal være enkelt og betryggende for deg som kunde. Når du følger bilens serviceprogram, sikrer du garantien på bilen din. Det er lettere å reklamere på feil i ettertid og du øker bilens verdi.

Det er dessuten viktig med jevnlig service for å sikre en trygg og god bil.

Uansett hva slags bil du måtte ha; bensin-, diesel-, hybrid- eller elbil så anbefaler vi våre kunder å ta en årlig service.

HAR DU EL-/HYBRID BIL ?

Ta service, reparasjon eller EU-kontroll på din El-/Hybridbil hos AutoMester

Next article