Skip to main content
Home » Fremtidens industri » Har du utfordringer med mediet på ditt varme eller kjøleanlegg?
Sponset

Vannbehandling i varme- og kjølesystemer er en kritisk komponent for å sikre effektiviteten, påliteligheten og levetiden til disse systemene.

Vann brukes som et medium for varmeoverføring i mange industrielle og kommersielle prosesser, inkludert i varme-, ventilasjons- og aircondition-systemer (HVAC). Uten riktig vannbehandling kan systemene lide av forskjellige problemer, som korrosjon, avleiringer, biofilmvekst. Disse problemene kan føre til redusert varmeoverføringseffektivitet, blokkering av rør, skade på komponenter og til og med systemsvikt.

Overvåkning er viktig

Regelmessig overvåkning av vannkvaliteten og systemkomponentene er viktig for å oppdage og adressere eventuelle problemer tidlig. Dette kan inkludere testing av vannkjemi, inspeksjon av utstyr og rengjøring eller utskifting av komponenter som er påvirket av korrosjon eller avleiringer. Ved å iverksette en vannbehandlingsstrategi, kan bedrifter sikre at deres varme- og kjølesystemer fungerer effektivt og varer lenger, samtidig som driftskostnadene reduseres.

Filtersystem

Alle vannbårne systemer bør inneholde et filtersystem for å sikre god kvalitet på mediet. Vi produserer våre egne delstrømsfiltre, som er spesialkonstruert for best mulig rensing av tekniske vannbårne anlegg. Med vår lange erfaring har vi sett et behov i markedet, og designet et produkt som vi stolt kan presentere. Vi benytter filterpatroner, posefilter, vakuumavgasser og magneter.
Vi har alle typer og modeller på lager.

Ønsker du en befaring på ditt anlegg for å kartlegge pumper, ekspansjon og tilstand på mediet. Kontakt oss på [email protected] eller tlf 40007550

SPESIALIST PÅ INDUSTRIELLE HVAC-SYSTEMER

Envatec er spesialist på service- og ettermarked i energi- og vannbårne systemer. Vi leverer service og drift i hele Norge, og med gode samarbeidspartnere sikrer vi profesjonell leveranse.

Next article