Skip to main content
Hvem skal lage maten når ingen vil bli kokker?
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Bærekraftige matsystemer
Fremtidens akvakultur
Klimatilpasning
Kystnasjonen
More
Havvind
Din juridiske rådgiver
Mjøsregionen
Fremtidens havrom
Digitalisering og kunstig intelligens
Grønn fremtid
Vekst i Vestland
Offentlig-privat samarbeid
Fremtidens industri og mobilitet
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Samfunnssikkerhet og beredskap
Grønn omstilling
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Vekst i Trøndelag
Vekst i Rogaland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Vekst i Agder
Fremtidens Buskerud
Energieffektive bygg
Fremtidens Vestfold
Havvind
Din juridiske rådgiver
Mjøsregionen
Fremtidens havrom
Digitalisering og kunstig intelligens
Grønn fremtid
Vekst i Vestland
Offentlig-privat samarbeid
Fremtidens industri og mobilitet
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Samfunnssikkerhet og beredskap
Grønn omstilling
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Vekst i Trøndelag
Vekst i Rogaland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Vekst i Agder
Fremtidens Buskerud
Energieffektive bygg
Fremtidens Vestfold
Sponset
Kiilto støtter norske restauranter med et 360° hygienekonsept: Eat Safe
Hotell, restaurant og catering
Mot et bærekraftig reiseliv
Hotell, restaurant og catering
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Sponset
Smilefjesordningen gir bedre hygienestandard i restaurantbransjen
Hotell, restaurant og catering
Magnus Nilsson: En bauta for nordisk matkultur
Hotell, restaurant og catering
Arne Brimi: Rekruttering og bærekraft er bransjens største utfordringer
Sponset
Gjør bærekraft til et konkurransefortrinn
Volumene i storhusholdningsbransjen er enorme og hvert år serveres det over 200 millioner lunsjmåltider i norske kantiner. Det er bransjens ansvar å flytte det fulle fokuset over på bærekraftige tiltak. Selv om interessen og viljen er stor i bransjen, er spørsmålet om det går raskt nok. – Vi merker en klar endring i fokuset hos … Continued