Skip to main content
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Klimatilpasning
Offentlig-privat samarbeid
Fremtidens industri og mobilitet
Samfunnssikkerhet og beredskap
Bærekraftige matsystemer
Mer
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Grønn omstilling
Kystnasjonen
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Trøndelag - mulighetenes region
Vekst i Rogaland
Mjøsregionen
Digitalisering og kunstig intelligens
Havvind
Vekst i Vestland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Vekst i Agder
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Grønn omstilling
Kystnasjonen
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Trøndelag - mulighetenes region
Vekst i Rogaland
Mjøsregionen
Digitalisering og kunstig intelligens
Havvind
Vekst i Vestland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Vekst i Agder
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Sponset
Kiilto støtter norske restauranter med et 360° hygienekonsept: Eat Safe
Hotell, restaurant og catering
Mot et bærekraftig reiseliv
Hotell, restaurant og catering
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Sponset
Smilefjesordningen gir bedre hygienestandard i restaurantbransjen
Hotell, restaurant og catering
Magnus Nilsson: En bauta for nordisk matkultur
Hotell, restaurant og catering
Arne Brimi: Rekruttering og bærekraft er bransjens største utfordringer
Sponset
Gjør bærekraft til et konkurransefortrinn
Volumene i storhusholdningsbransjen er enorme og hvert år serveres det over 200 millioner lunsjmåltider i norske kantiner. Det er bransjens ansvar å flytte det fulle fokuset over på bærekraftige tiltak. Selv om interessen og viljen er stor i bransjen, er spørsmålet om det går raskt nok. – Vi merker en klar endring i fokuset hos … Continued