Skip to main content
De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Klimatilpasning
Offentlig-privat samarbeid
Fremtidens industri og mobilitet
Kystnasjonen
Mer
Havvind
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Bærekraftige matsystemer
Samfunnssikkerhet og beredskap
Grønn omstilling
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Trøndelag - mulighetenes region
Vekst i Rogaland
Mjøsregionen
Digitalisering og kunstig intelligens
Vekst i Vestland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Vekst i Agder
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
Havvind
Power of Oslo
Kritisk infrastruktur
Vekst i Nord-Norge
Bærekraftige matsystemer
Samfunnssikkerhet og beredskap
Grønn omstilling
Sirkulær økonomi
Vekst på Sørlandet
Trøndelag - mulighetenes region
Vekst i Rogaland
Mjøsregionen
Digitalisering og kunstig intelligens
Vekst i Vestland
Kvinner i karrieren
Innovative kommuner
Fremtidens logistikk
Fremtidens energiløsninger
Vekst i Østfold
Vei og jernbane
Kunstig intelligens
Vekst i Innlandet
Vekst i Akershus
Fremtidens havbruk
Vekst i Agder
Cybersikkerthet og GDPR
Fremtidens Buskerud
Mangfold og inkludering
Norsk innovasjon
Fremtidens havbruk
Energieffektive bygg
Vårt vann
Fremtidens arbeidsplass
Fremtidens Vestfold
Livsvitenskap
Lokalmat i Norge
Grønn & bærekraftig fremtid
Robotisering og Automatisering
Fremtidens Vestfold
matsvinn
matsvinn
De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Matsvinn foregår i alle ledd fra produsent til forbruker. Selv om hver av oss mener at vi ikke kaster så mye mat, er det vi forbrukere som til sammen kaster mest. Så mye som 60 prosent av alt matsvinn i Norge skjer i norske hjem, og hver nordmann kaster om lag 42,6 kilo i året.
Sponset
Alle må bidra til å løse matsvinnfloken
matsvinn
Slik kan du redusere matsvinn i hjemmet (infografikk)
matsvinn
Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet
matsvinn
Oljetestere og frityrolje-rensere: Har opplevd en stor forskjell
matsvinn
Matsvinn: Miljø, bærekraft og bedre helse i hele verdikjeden
Load more