Skip to main content
Home » Fremtidens arbeidsplass » Takle omstruktureringer smidig med fleksible kontorløsninger
Sponset

2020 har lært oss at mennesker og organisasjoner har stor evne til endring og tilpasning. Nye måter å kommunisere, jobbe og samhandle på, har ført til store omstruktureringer, både på kontoret og hjemme.

Se hvordan du kan skape et nytt kontor superenkelt med en ny løsning som gjør elektrisitet tilgjengelig på en rask, elegant og fleksibel måte – og med topp sikkerhet.

Ønsker gode tilkoblingsmuligheter

Endringsevne er en nødvendig egenskap for å overleve, og det krever ekstra dynamikk og fleksibilitet på alle fronter, også for kontorinnredning.

Last ned katalogen her for å finne ut mer om de enkelte elementene og hvordan du kan komponere dem!

Kontorer omstruktureres, de blir mindre eller utvides, og digital kommunikasjon ved hjelp av mobile enheter samt bruk av wearables øker i omfang. Dermed øker også ladebehovet.

Deepesh Sharma

Offer Manager i Schneider Electric

– Virksomheter ønsker kontorer som lett kan endres for å skape nye arbeidsmønstre samt fremme kreativitet og samarbeid på tvers av avdelinger, uttaler Deepesh Sharma, Offer Manager i Schneider Electric.

– De krever flott design, ergonomi og tilkoblingsmuligheter overalt.

Unica System+ består av cirka 200 elementer som komplementerer hverandre og har sikkerhet, fleksibilitet og design i fokus.

Estetikk og modularitet

Fremtidens elektroinstallasjoner for kontorer er modulære løsninger som er lette å endre/utvide på en enkel måte.

Derfor utviklet Schneider Electric, spesialist innen energihåndtering, en ny og helhetlig løsning: Unica System+. Det gjør strøm lett tilgjengelig overalt, slik at arbeidsmiljøet blir mer estetisk og lettere å rengjøre. Systemet består av cirka 200 elementer som komplementerer hverandre og har sikkerhet, fleksibilitet og design i fokus.

Fremtidsrettet med hurtiglading

– Fremtidens ladeløsninger baserer seg på bruk av ulike typer USB-uttak, av type A og spesielt av type C, som gir raskere lading og vil være fremtidens foretrukne USB-kabel, sier Sharma.

I Unica System+ serien kommer disse uttakene enten ferdig bestykket i modulære enheter, eller bestykket etter behov. Trådløse mobilladere finnes allerede til integrering i arbeidsbord og vil snart komme som egen modulær enhet.

Fremtidens lade-løsninger baserer seg på bruk av ulike typer USB-uttak, av type A og spesielt av type C, som gir raskere lading og vil være fremtidens foretrukne USB-kabel.

Ryddige og stilige pulter

Modulære enheter monteres på skrivebord eller på grenstaver og komponeres/kobles sammen etter behov. Blant de mest populære er kontaktene i hvitt eller sort med grått trekk – et stilig stoff fra danske Kvadrat.

For kontorer og leiligheter med store glassflater

Gulvbokser med strømuttak og grenstaver gir brukere mulighet til å få strømtilkobling midt i et rom. Løsningen er spesielt aktuell i moderne kontor- og leilighetsbygg, hvor vegger er blitt erstattet av glassflater, eller på møterom og åpne fellesarealer med høye bord for uformelle 1 til 1-møter.

Elegant og fremtidssikker

Grenstaver og stolper med strømtilkobling fra tak eller gulv kan kombineres med eike-bordplater. Den minste bordenheten i serien kan integreres i dem, så vel som i benker og pulter.

– Vi har stor tro på at Unica System+: det er en fremtidssikker kontorløsning med stilig design som passer også hjemme, avslutter Deepesh Sharma.

Schneider Electric Unica System+

Er nå tilgjengelig i sin helhet hos landets elektrogrossister og -installatører.

Last ned katalogen her for å finne ut mer om de enkelte elementene og hvordan du kan komponere dem!

Tekst: Morten Risberg

Next article