Skip to main content
Home » Norsk innovasjon » Vår jobb er innovasjon
Sponset

Etter 24 år i bransjen bidrar vi mer enn noen gang til å skape verdi for kundene våre gjennom å utvikle innovative produkter og produksjonsløsninger.

Fra idé til serieproduksjon

Cody er en leverandør som har jobbet med utviklingsoppdrag for alt fra Norges største industribedrifter til små gründerselskaper over mange år. Det gjør at de har opparbeidet seg mye kompetanse og erfaring knyttet til prosessen det er å gjøre om ideer, ønsker og krav til planer og skisser, og å gjøre planer og skisser til produkter og automatisert produksjon.

Bredt bransjespekter

Cody har siden oppstart satset på spesialmaskiner innenfor et bredt spekter av bransjer.

– Vi ser at vår varierte kompetanse og erfaring er nøkkelen til å finne de optimale løsningene i nye prosjekter, enten det er spesialmaskiner, avansert montasjeutstyr, elektromekaniske produkter eller komplette produksjonslinjer. Vår erfaring med både produktutvikling og produksjonsutstyr gjør oss gode til å tilpasse produktet til produksjon, og omvendt, forteller salgssjef Magnus Skoglund Larsen.

Magnus Skoglund Larsen 

Salgssjef, Cody 

Foto: Cody

Vant til høye krav

Cody leverer mye spesialdesignet utstyr til farmasibransjen, som GE Healthcare og Bayer, og her må man ha full kontroll på materialvalg, utforming, funksjonalitet og maskinens digitale styresystem. Farmasi og radiofarmasi setter spesielt høye krav til datautveksling, sporbarhet, batchregnskap og tilgangskontroll, noe Cody har laget egne løsninger for.

– Vi merker at kundene setter spesielt pris på at vi tar kravene på alvor og at vi kan levere løsninger de er trygge på, sier Skoglund Larsen.

Vil du vite mer?

På våre nettsider kan du lese mer om Cody og referanseprosjekter.

Spørsmål?
Kontakt daglig leder Ken André Myhra Kihle
992 24 842 – [email protected]

Eller salgssjef Magnus Skoglund Larsen
991 22 505 – [email protected]

cody.no

Et ønske om å forstå

De som tar kontakt med Cody om en idé eller utfordring må forvente å bli møtt med en strøm av spørsmål. De ønsker å forstå så mye som mulig av prosjektet, ideen og målene til kunden, slik at de kan hjelpe best mulig. Det betyr ikke at du trenger å ha hele planen klar for å ta kontakt.

– Vår jobb er innovasjon, så kom gjerne til oss og presenter et mål, så finner vi løsningen sammen. Og ikke fortvil hvis vi prøver å utfordre noen av tankene du har gjort deg. Det er måten vi jobber på både internt og eksternt for å komme frem til de beste løsningene og å få en god forståelse for hvilke krav som stilles, avslutter Skoglund Larsen.

Foto: Morten Bjerk

Flere oppdrag betyr behov for flere ansatte

Daglig leder Ken Andre Myhra Kihle er godt fornøyd med oppdragsmengden om dagen, og det er noen store spennende prosjekter på gang.
– Derfor trenger vi flere flinke folk. Er du en innovativ og nysgjerrig maskinkonstruktør, en systematisk og allsidig teknisk tegner eller en løsningsorientert og kreativ tekniker med bred teknisk forståelse, så vil vi gjerne høre fra deg, sier han.

Ken Andre Myhra Kihle 

Daglig leder, Cody 

Vi skaper lønnsomhet

Cody utvikler høyteknologiske og automatiserte løsninger med fokus på høy produktivitet, riktig kvalitet og effektiv bruk av ressurser.

Next article