Skip to main content
Home » Norsk innovasjon » Slik støtter Sørlandsadvokatene innovasjon og bærekraftige initiativer i Agder
Sponset

På hvilken måte vil de støtte lokale bedrifter og entreprenører for å sikre trygg drift i Agder? Og hvordan ser de for seg at juridiske tjenester vil utvikle seg og tilpasse seg endringene i næringslivet i Agder de kommende årene? Vi har spurt Robert Dyrnes Hovland, daglig leder i Sørlandsadvokatene.

Robert Dyrnes Hovland

Daglig leder i Sørlandsadvokatene

Hvilken rolle tror du advokatfirmaer kan spille i å støtte innovasjon og bærekraftige initiativer i Agder?

Advokatfirmaer som Sørlandsadvokatene har en viktig rolle å spille i å støtte innovasjon og bærekraftige initiativer i Agder-regionen. Vi kan tilby juridisk rådgivning og støtte til bedrifter og entreprenører som ønsker å utvikle og implementere nye teknologier og miljøvennlige løsninger. Dette kan inkludere alt fra å hjelpe med å navigere gjennom regelverket knyttet til grønne investeringer, til å bistå med å sikre immaterielle rettigheter for innovative produkter og tjenester.

På hvilken måte vil dere støtte lokale bedrifter og entreprenører for å sikre trygg drift i Agder?

Vi vil støtte lokale bedrifter og entreprenører i Agder ved å tilby skreddersydd juridisk rådgivning og tjenester som bidrar til å sikre trygg drift. Dette kan omfatte alt fra kontraktsforhandlinger og avtaleinngåelse til arbeidsrett og selskapsrett. Ved å gi profesjonell veiledning og assistanse på juridiske områder, kan vi bidra til å skape et solid juridisk fundament for bedriftene, som igjen vil bidra til deres bærekraftige vekst og suksess i regionen.

Hvordan ser du for deg at juridiske tjenester vil utvikle seg og tilpasse seg endringene i næringslivet i Agder de kommende årene?

Med de stadig endrende forretningsmessige og miljømessige utfordringene i Agder, vil juridiske tjenester også utvikle seg og tilpasse seg disse endringene. Vi ser for oss å være i forkant av utviklingen ved å tilby spesialisert kompetanse innen områder som miljørett, fornybar energi, og bærekraftig forretningspraksis. Videre vil vi investere i teknologi og digitalisering for å effektivisere og tilpasse våre tjenester til de skiftende behovene til næringslivet i Agder, slik at vi kan fortsette å være en pålitelig partner for lokale bedrifter og entreprenører.

Sørlandsadvokatene

Sørlandsadvokatene DA er et av Kristiansands eldste advokatkontor. Selskapet består av 12 advokater som samlet kan tilby solid erfaring, variert kompetanse og profesjonell bistand.

Next article