Home » Vekst i Trøndelag » Liten bank med store ambisjoner i Trondheim
Sponset

Med Trondheim som nedslagsfelt, er Nidaros Sparebank klar for å øke utlånene til næringslivet i byen. Banken har klare ambisjoner om å øke kundemassen.

– Hverdagen i banken handler mye om å finne gode finansieringsløsninger, og vi syns det er ekstra stas når vi finner løsninger som gjør at våre dyktige og kreative kunder får realisert sine planer, forteller seniorrådgiver Lotte Lind, som tilføyer:

– Bedriftskundene får mer oppmerksomhet i en liten og lokal sparebank. Hos oss får alle kundene direktenummeret til egen rådgiver, så veien fra idé til en prat med banken er kort.

Lotte Lind

Seniorrådgiver bedrift

Banken som kjenner byen

Kredittsjef Bård Einar Brenne understreker at de primært betjener kunder i Trondheim, der banken er lokalisert.

– Det er her vi er hjemme og har lokalkunnskap. Hos oss har den enkelte rådgiver beslutningsmyndighet, og skal det tas en større beslutning, er det i Trondheim den fattes, så beslutningsveien er kort og prosessen rask.  

– Dette er nok et av våre største konkurransefortrinn, sier Lotte Lind. Både hun og Bård Einar liker mulighetene det gir dem.

Bård Einar Brenne

Kredittsjef

Kundeprat over en kaffe

– Vi finansierer blant annet bygging av små og store boligprosjekter samt næringseiendommer i vårt område. I tillegg bistår vi med kort og langsiktig driftsfinansiering til flere bransjer, forteller Bård Einar, som tilføyer at det går mye i entreprise og tilstøtende næringer.

– Vi bruker mye tid på kundene og liker å ta en kaffekopp med dem, slik at vi får satt oss inn i det de driver med. På denne måten blir vi kjent, og det bidrar til at vi sammen finner gode finansieringsløsninger

Gode relasjoner er gull

– Disse tingene ligger til grunn for alt vi driver med, og banken er privilegert som har mange gode kunder. Det er dyktige bedriftseiere, som er idérike og i stor grad lykkes med det de driver med.  

– Vi er sparringspartnere for kundene våre, er tett på og vet hva som kommer. Det betyr at vi raskt kan svare når finansieringsbehovet dukker opp. Tilliten og relasjonene vi bygger over tid, er gull verdt, avslutter Lotte.

Les mer om Nidaros sparebank på nidaros-sparebank.no.

Av Jarle Petterson

Neste artikkel