Skip to main content
Home » Vekst i Agder » Fornyer og bygger for sørlandsk vekst
Sponset

Det bygges mange spennende prosjekter på Sørlandet. I sentrum for mye av aktiviteten finner vi GK i Kristiansand, som alltid er på jakt etter flere dyktige kolleger.

Kristiansand-kontoret til den skandinaviske entreprenøren og servicepartneren GK leverer ventilasjon og byggautomasjon, og er tungt involvert i flere spennende prosjekter på Sørlandet. På Quadrum-tomten i Kristiansand driver Bane NOR Eiendom storstilt byutvikling, og GK har foreløpig levert ventilasjon og byggautomasjon til tre av byggene. På Sørlandssenteret, Skandinavias største kjøpesenter, leverer GK byggautomasjon, og har bygget om styringen av de tekniske anleggene og integrert hele senteret i et felles toppsystem, som forenkler og effektiviserer driften.

– Dette er to av flere flotte prosjekter vi er veldig stolte av. I perioder har det vært krevende med mange parallelle oppdrag, men takket være gode kolleger og godt samarbeid, nærmer vi oss nå målstreken, forteller Kjetil Tronstad, prosjektutvikler.

Kjetil Tronstad

Prosjektutvikler, GK-avelingen Byggautomasjon Sør

– Vi ser alltid etter muligheter for å automatisere driften og begrense energibruken, i både nye og eksisterende bygg,

– GK har fokus på at byggene skal få en bærekraftig og økonomisk drift. For å få til det, bruker vi teknologi og gode faglige råd, som sikrer at byggene driftes så energieffektivt som mulig, uten at det går på bekostning av komfort. Bygninger som både har godt inneklima som legger til rette for trivsel og høy produktivitet og et lavt energiforbruk, er ettertraktet, både blant eiere og leietakere.

Gode mentorer

GK er ledende på tekniske løsninger, både i nye og eksisterende bygg.

– Vi ser alltid etter muligheter for å automatisere drift av bygg, og redusere energibruken i både nye og eksisterende bygg. I Norge har GK rundt 2000 ansatte, og blant annet Norges største fagmiljø på byggautomasjon. Vi er en del av en stor organisasjon, med høy kompetanse på klima, miljø og byggautomasjon. Dette gjør oss til en trygg samarbeidspartner, fortsetter Kjetil.

I Sørlandssenteret, som er Skandinavias største kjøpesenter, har GK byttet styresystem og levert nytt, felles toppsystem, for å forenkle og effektivisere driften. Foto: Fædrelandsvennen

For det er ikke småtterier kontoret sitter på av kompetanse:

– Her i Kristiansand har vi avdelinger for entreprise, service og byggautomasjon. Vi har også egne teknikere, som utfører arbeid innen ventilasjonsteknikk, kulde- og varmepumpe-teknikk, automatikk, blikkenslagere og montasje. Videre har vi prosjektutviklere, prosjektledere, serviceledere og produksjonsledere, med lang erfaring og bred kunnskap innen alle de tekniske fagene, som også er gode mentorer, både faglig og personlig.

Hos GK i Kristiansand vil det alltid være behov for dyktige og motiverte medarbeidere innen prosjektering, montasje, service og vedlikehold på ventilasjonssystemer, kulde- og varmepumpe-anlegg, VVS-anlegg, styringssystemer og SD-anlegg til både små og store anlegg. Kjetil og kollegene ved kontoret gleder seg til å ønske nye medarbeidere velkommen.

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. Her kan du bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger.

Trenger folk innen byggautomasjon

– Personlig har jeg stor tro på godt samarbeid og at det skal være hyggelig og god stemning på jobb. Her i Kristiansand har vi som motto at vi skal reise hjem fra jobb i bedre form enn da vi kom. Det er et felles mål her hos oss i Team GK, forklarer Kjetil.

– Hvem er dere på utkikk etter?

– Vi vil alltid ha behov for flinke og motiverte mennesker, som har et ønske om å bli den beste innenfor sitt fagfelt, med gode kommunikasjonsevner, samarbeidsevner, ryddighet, god humoristisk sans og en driv til å lære. Med de egenskapene tror jeg de fleste vil komme langt. I GK kan vi i alle fall by på en spennende hverdag, med både utfordrende og motiverende oppgaver.

– For tiden satser vi tungt på byggautomasjon i hele GK, og trenger folk med slik kompetanse. I en bransje i konstant utvikling, er det nye utfordringer som må løses, og mange nye mennesker å bli kjent med. Vi står i alle fall klar, med åpne armer!

FAKTA

Norges største fagmiljø innen byggautomasjon skal bli enda større. Les mer og se ledige stillinger på gk.no

Av Jarle Petterson

Next article