Skip to main content
Home » Vekst i Agder » Dachser: Alltid Nær
Sponset

I en bransje hvor effektivitet og pålitelighet er avgjørende, skiller Dachser seg ut som en ledende aktør innen logistikkløsninger.

– Våre terminaler er kritiske knutepunkter som sikrer rask og effektiv behandling og transport av gods. Dette nettverket gjør oss i stand til å hente og levere varer raskere enn våre konkurrenter, og tilbyr en sømløs tjeneste fra booking til henting eller levering, sier salgssjef i Dachser Kristiansand, Magnus Asbjørnsen engasjert.

Magnus Asbjørnsen

Salgssjef i Dachser Kristiansand

Med et imponerende nettverk av 379 terminaler spredt over hele Europa, inkludert to strategisk plasserte terminaler i Norge – Langemyr utenfor Kristiansand og Vinterbro utenfor Oslo – tilbyr Dachser solid kapasitet for eksport og import av et bredt spekter av varer.

– Nettverket gjør at du som kunde, for eksempel, kan eksportere en del varer gjennom oss på morgenen, få den behandlet i løpet av dagen, og vite at den er på god vei til destinasjonen hvor som helst i Europa på kvelden. At vi har egne terminaler over hele Europa gjør at vi kan tilby effektive løsninger få andre leverandører kan matche, legger Asbjørnsen til.

Sterke verdier

Magnus Asbjørnsen understreker at deres forpliktelse til sikker og pålitelig levering, kombinert med kontinuerlig tilgjengelighet gjennom hele prosessen, er rotfestet i Dachsers lange historie. I nesten et århundre har selskapet, grunnlagt av Thomas Dachser i Tyskland, levert globale logistikktjenester. Som et familieeid firma er Dachser kjent for sine kjerneverdier: åpenhet, lojalitet og tilgjengelighet. Disse prinsippene er noe Asbjørnsen og hans team i Norge streber etter å opprettholde, og dette gjenspeiles blant annet i deres kundeservice.

– I en tid hvor mange bedrifter sentraliserer sin virksomhet, gjør vi det motsatte ved å være tilgjengelige lokalt. Det gir oss muligheten til å være nærmere kundene våre, forstå deres behov og tilby personlig service som virkelig gjør en forskjell. Hos oss skal du kunne ringe, når som helst, og få personlig service, fortsetter Asbjørnsen.

Pålitelig leverandør

Tilgjengeligheten gjelder ikke bare gjennom samtaler direkte til kontoret. Gjennom Dachsers digitale e-logistikkprogram kan kunder spore sine varer i sanntid, noe som sikrer transparens og pålitelighet i vareflyten.

– Det handler om åpenhet og tillit. Våre kunder verdsetter muligheten til å se vareflyten i sanntid. Det gir dem ikke bare en følelse av kontroll, men bekrefter også at vi opprettholder vår forpliktelse til effektivitet og pålitelighet gjennom hele logistikkprosessen, sier han.

Dachser

DACHSER er en ledende global aktør innen logistikkløsninger og fortsetter å vokse på det norske markedet.

Av Kristian Mendoza

Next article