Skip to main content
Home » Vekst i Nord-Norge » La nysgjerrigheten ta over og bli med inn i Nordnorsk vitensenters univers!
Sponset

Kjør heis gjennom atmosfæren, lek med jordas magnetfelt, utforsk værfenomener og klimaet i nord. Hva med å lage strøm selv ved å løpe i et hamsterhjul? Klarer du våre finurlige hjernenøtter? I vår interaktive og utforskende utstilling engasjeres alle aldersgrupper av den mangfoldige naturen omkring oss.

Vitensenteret er en arena som gir vitenskapsrelatert påfyll på gøyalt og engasjerende vis.

Konkurrer eller test deg selv – hvor mange mennesker passer i en kubikkmeter? Hvem er best i testene fra Tromsøundersøkelsen – tapping, styrke i klypa eller balanse?

Nordnorsk vitensenter egner seg for barn, voksne, familier og vennegjenger, samt firma og konferanser som trenger en arena for en ice-breaker, en blåtur eller teambuilding utenom det vanlige.

Flammende nordlys over nattehimmelen i juli – ikke noe problem! Under planetariumshvelvingen kan dette fantastiske naturfenomenet oppleves hver dag, samtidig som vitenskapen bak og dets myter og historie formidles. I planetariet vises også andre storslagne 360°-filmer om alt fra planeter, måner og stjerner til en reise gjennom kroppens celler.

Next article