Skip to main content
Home » Vekst i Innlandet » Spennende karrieremuligheter i et av Innlandets største teknologimiljø
Sponset

Tenk så spennende å få jobbe i hele Norges spillselskap. Norsk Tipping på Hamar ligger langt fremme i digitalisering, også i verdenssammenheng. Bedriften har hele 2,2 millioner aktive kunder der 1,8 millioner bruker Norsk Tipping-appen.

Jeg syns det er veldig gøy at vi har en strategi om å ha en hel-native app. Vi har ikke noe kryss plattform-løsning. Det appellerer til meg og er noe alle vi i teamet setter veldig pris på, sier Daniel, som jobber som apputvikler i Norsk Tipping.

Daniel Bornstedt

Apputvikler i Norsk Tipping

At appen er native betyr at den kun ligger i App-store og ikke er en webapplikasjon. Appen har en portefølje med 300 forskjellige spill.

– Appen er ganske stor, så det er masse utfordringer og mange oppgaver, og jeg lærer mye. Når man er ferdig med en utfordring, er det nye utfordringer som venter, sier Rumi, som også jobber som apputvikler.

Rumi Rajbhandari

Apputvikler i Norsk Tipping

Jobb og moro

Men det er ikke bare spennende oppgaver som gjør at app-teamet stortrives på jobb. Det sosiale, og god støtte blant de andre på teamet, er noe apputviklerne også trekker frem.

– Arbeidsmiljøet er rolig, og det er ikke mye stress å jobbe her. Vi er et veldig bra team som har det gøy sammen hver eneste dag. Det er en god balanse mellom jobb og moro, sier Rumi.

– Jeg er veldig opptatt av fellesskapet, legger Lars Petter til.

Lars Petter Kristiansen

Apputvikler i Norsk Tipping

– Jeg føler at jeg blir tatt godt vare på av alle som jobber her. Det er utrolig gøy å ha så mange mennesker som man kan snakke med og kose seg sammen med, både i arbeidstiden og utenom, sier han videre.

Gjengen på apputvikling er flinke til å finne på ting sammen. Anders nevner lønningspils, pizza og bordspill som sine favoritter.

– Det er stadig forskjellige aktiviteter. Denne uken er det bowling. I tillegg er vi i teamet vårt ofte ute og spiser sammen. Vi har også spilt minigolf, curling, frisbeegolf, lasertag og boccia, sier han.

Gode karrieremuligheter for den som vil

Jan Westgård, personalleder i teknologiavdelingen, forteller at det er gode karrieremuligheter i Norsk Tipping, og at man kan bevege seg både sideveis og oppover.

– Man kan spisse seg inn på ett område, som for eksempel apputvikling, eller man kan velge bredere og jobbe på flere områder. Vi har flere medarbeidersamtaler i året der vi snakker om den enkeltes kompetanseutvikling og karrieremuligheter. Her sitter man i førersetet selv og peiler ut sin egen vei, sier han.

Jan Westgård

Personalleder i teknologiavdelingen i Norsk Tipping

Selv startet Jan med å teste nye systemer. Så ble han enhetsleder og nå er han personalleder og jobber med rekruttering.

– Kompetanseheving er noe hele bedriften er opptatt av, gjennom kursing, sertifiseringer og videreutdanning. Det skjer ting i teknologibransjen hele tiden, og man må være oppdatert for å henge med, sier Jan.

Spennende endringer

Helge Løken er nyansatt direktør i teknologiavdelingen. Han har jobbet i Norsk Tipping siden november i fjor.

– Akkurat nå står vi midt i flere store endringer. Vi har slått sammen to avdelinger – IT drift og innovasjon og utvikling, til én avdeling. Videre jobber vi med etablering av tverrfaglige produktområder på tvers av forretning og teknologi. Og så har vi reisen til sky, der alle applikasjonene skal flyttes fra egne datasentre og ut i sky. Det er veldig spennende, sier han.

Helge Løken

Direktør i teknologiavdelingen

Et trygt og godt sted å være

Helge følte seg hjemme allerede første dag i ny jobb. Det tok ikke mange dagene før han begynte å få en skikkelig god følelse når han gikk inn dørene.

– Dette er et trygt og godt sted å være. Folk er vennlige og imøtekommende og sier hei og smiler, sier han.

I tillegg syns han det er meningsfullt å jobbe i en bedrift som ikke bare er opptatt av å tjene mest mulig penger, men hvor samfunnsoppdraget er det viktigste.

– Vi jobber med spill, som er gøy og underholdende, men vi har også et samfunnsoppdrag der vi tilbyr et ansvarlig og attraktivt spilltilbud i trygge rammer for å begrense problemspill. Det er viktig for meg, sier han. 

Karriere i Norsk Tipping

Bli med å skape digitale kundeopplevelser i verdensklasse

Av Marte Frimand

Next article