Skip to main content
Home » Vekst i Innlandet » – Det viktigste er nærhet til kundene
Sponset

Toten Transport er opptatt av å ha et nært forhold til kundene, slik at de sammen kan finne de beste transportløsningene.

Toten Transport startet som et lokalt transportselskap, men er i dag et konsern med over en milliard i omsetning, og avdelinger i syv land. Selv om de har vokst, er de opptatt av å ha et nært forhold til kundene sine.

– Mange av de faste kundene kjenner selskapet så godt at de vet nøyaktig hvem de kan kontakte når de trenger å få fraktet noe. Kundene blir nesten en del av organisasjonen, sier konsernsjef i Toten Transport, Maarten Beck.

Maarten Beck

Konsernsjef i Toten Transport

Selskapet har en flat organisasjonsstruktur og kundene kan enkelt ta kontakt direkte med de som styrer de forskjellige transportene.

– Du må ikke gå gjennom flere ledd før du treffer på en som kan svare deg. Kundene har tilgang til kontaktinformasjon til så å si alle som jobber i Toten Transport, så det er lett for dem å ta kontakt, sier Siw Evenstad, salgssjef i Toten Transport.

Siw Evenstad

Salgssjef i Toten Transport

Kundenes behov først

Toten Transport har engasjerte ansatte som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille de behovene kundene har. Mange av de ansatte har jobbet lenge i konsernet og har stor kompetanse innenfor fagområdet transport og logistikk. Kundens behov har alltid førsteprioritet.

– Hvis kunden har behov for henting eller levering innenfor tidsvinduer, eller kanskje mellomlagring et eller annet sted, så løser vi dette, sier Evenstad.

Kunden har mulighet til direkte kontakt med de personene som skal løse oppdraget og har mulighet til å følge med på forsendelsen.

– Faste kunder benytter en egen kundeportal hvor de har tilgang til kalkulasjon av fraktkostnader, sporing av sendinger og sendingsstatistikker, sier Evenstad.

– Vi er partnere og prøver å løse logistikken for kunden på en god og forståelig måte, og i henhold til alle lover og regler ikke minst. Det er ekstremt viktig for oss. Det skal være forutsigbart og ryddig.

Toten Transport er et av Norges ledende selskaper innen transport og logistikk. Vi er etablert med egne avdelinger i sju land, og leverer gode og fleksible transport- og logistikkopplevelser for de regionale, nasjonale og internasjonale kundene våre.

Les mer på toten-transport.no

Stor kunnskap om transportløsninger

– Vi jobber med alle transportmidler og har god kunnskap om de forskjellige mulighetene som finnes innen transport, også når det gjelder spesialtransport som krever litt ekstra. Vi disponerer transportmateriell av alle typer, fra små distribusjonsbiler til modulvogntog og spesialtrailere sier Beck.

Selskapets lange og brede erfaring med all type transport, gjør at de kan håndtere alt fra mindre stykkgods til store og omfattende prosjektforsendelser.

– Vi har god kompetanse innomhus og et bredt kontaktnett i hele Europa, sånn at vi kan hjelpe de fleste med det meste, sier Beck.

– Men vi er nok best på det godset som blir kalt ukurant gods, som er langt, bredt og høyt, eller som kanskje ikke tåler så mye omlasting og håndtering. Toten Transport har bygd opp rutenettverket sitt med mål om å levere mest mulig av det litt skjøre spesialgodset med minst mulig terminalhåndtering, og kjører etter en ruteplan basert på å levere mest mulig direkte, sier Evenstad.

Fornøyde kunder

Målet er at kundene er fornøyde og at de opplever å få litt ekstra, derav slagordet “Mer enn forventet”. Kundene skal føle at de blir godt ivaretatt.

Som et helnorsk selskap, er de også opptatt av bærekraft og anstendige arbeidsforhold. Dette gjelder ikke minst for alle sjåfører og leverandører.

– Det er viktig for oss å opprettholde gode vilkår, helt til siste ledd. Vi jobber også tett mot Tollvesenet. Der skjer det jo mye om dagen. Det kommer nye, strengere krav og vi har i en lang periode jobbet sammen med Tollvesenet slik at vi er klare til å gjennomføre dette, sier Evenstad.

Toten Transport har mange faste kunder, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel. Evenstad mener at grunnen til dette, er at de har et så nært forhold til kundene sine.

– Vi har kunder vi har hatt i 30 år. Det må jo være en grunn til at de fortsetter å være her, avslutter hun.

Velkommen til Toten Transport

Toten Transport er et av Norges ledende selskaper innen transport og logistikk. Vi er etablert med egne avdelinger i 7 land, og leverer gode og fleksible transport- og logistikkopplevelser for de regionale, nasjonale og internasjonale kundene våre.

Hos oss får du personlig service og oppfølging, kombinert med tekniske løsninger som gjør hverdagen enklere for deg. Kort sagt: Smarte, kostnadseffektive og grønne lager- og logistikkløsninger, spesialkompetanse på fortolling og spedisjon og absolutt alle typer transport.

Av Sissel Nilsen

Next article