Skip to main content
Home » Vekst i Innlandet » Bank+Regnskap vokser med bedriften
Sponset

Økonomileder Dag Terje Bjørlo var ikke i tvil om at Bank+Regnskap ville fungere godt for Dekklåven, med sine 11 ansatte og 75 millioner i omsetning. – Vi bruker «alt» i systemet. Vi har møtt mye velvilje, og vi har fått inn noen funksjoner som ikke lå der fra før, sier Dag Terje Bjørlo.

Dekklåven ligger idyllisk til på en gård i Furnes, rett utenfor Hamar. Da eier Tommy Holmvik tok over gården i 2000 hadde han allerede drevet med salg av dekk i noen år. Da Tommy fikk en helt ekte låve å boltre seg i, fikk bedriften skikkelig fart. I dag er kuene byttet ut med korn, og gårdstunet er et moderne kundemottak og verkstedanlegg med romslig parkeringsplass.

Selskapet Dekklåven AS ble stiftet i 2008, har i dag 11 ansatte og omsatte for cirka 75 millioner i 2021. Bedriften hadde en avdeling i Elverum i fem års tid, men den er lagt ned til fordel for avdelingen i Furnes.

– Målet vårt er å fortsette den gode driften, og sikre våre ansatte. Dét får vi best til her i Furnes, forteller økonomilederen.

Gode erfaringer fra tidligere

Dag Terje Bjørlo var revisor i mange år før han begynte som økonomileder i Dekklåven.

– Som revisor har jeg brukt mange systemer. Blant annet brukte jeg det som var opprinnelsen til Bank+Regnskap, og har fulgt med på hva som har skjedd av utvikling. Derfor var jeg sikker på at dette kom til å fungere for oss. Jeg visste hva vi fikk, sier Bjørlo.

Økonomilederen forteller videre at Dekklåven trengte noen justeringer, som handlet om litt endring av rutiner for godkjenning av fakturaer og purrerutiner.

– Selv om ikke alt er en del av systemet per dags dato, så går det helt fint. De tingene vi har påpekt er under utvikling, og vil komme etter hvert, sier Dag Terje fornøyd.

Var forberedt

Dekklåven gikk over fra sitt gamle system 1. januar, og brukte tiden før jul til å forberede overgangen.

– Vi hadde en del møter med banken og teamet tilknyttet Bank+Regnskap og var godt forberedte, sier han. Det er alltid en viss periode med innkjøring, som med alle nye systemer, men vi har hatt en god dialog og overgangen har gått veldig bra, sier Bjørlo.

Han avslutter med å henvende seg til andre bedrifter på Dekklåvens størrelse, som kanskje tenker at Bank+Regnskap ikke er «stort nok» for dem.

– Jeg vil virkelig anbefale dette systemet og håper de vil være åpne for nye idéer. Vi har mye kjøp og salg, lønningene kjøres der, fakturaer osv. Vi er veldig fornøyde, avslutter Bjørlo.

Ønsker du å vite mer om Bank+Regnskap? Kontakt oss på 90 04 62 84.

Les mer her.

Next article