Skip to main content
Home » Fremtidens kommune » I bunn og grunn: Ny podkast for alle som elsker å grave seg ned!
Sponset

Med podkasten «I bunn og grunn» tar Pipelife Norge på seg bransjehatten, for å dele erfaringer og spre stolthet til alle som jobber med kritisk infrastruktur i vårt langstrakte land.

En bransjepodkast som skal inspirere

– Alle som jobber innenfor infrastruktur, har nytte av å bli inspirert og lære av hverandres erfaringer og perspektiver. Hva er vel bedre enn å få dette rett inn i ørekanalene, mens man er på farten?

Det spør kommunikasjonssjef i Pipelife Norge, Brage Stenberg Johnsen, som annenhver uke stiller inn mikrofonene og fyrer av med små og store spørsmål til ulike gjester. Podkasten som har fått navnet «I bunn og grunn», handler om utfordringer, muligheter i nåtid og framtid når det gjelder norsk infrastruktur.

– Vi har rett og slett etablert en podkast for alle som elsker å grave seg ned i alt det spennende som ligger under bakken i dette langstrakte landet vi bor i.

Flere episoder ligger ute!

Selv om det er en rørprodusent som har tent lyset på den nye stjernen på podkasthimmelen, skal «I bunn og grunn» fremfor alt være en bransjepodkast med spennende tema og interessante gjester.

Flere episoder ligger allerede tilgjengelig på de mest populære podkastplattformene, som Spotify og Apple Podcasts. Man kan også lytte til episodene via nettleseren, uten å måtte logge seg inn noe sted.

– Nå er det vannbransjen som gjelder!

I første episode kan man lytte til et fyrverkeri av ei dame som representerer vannbransjen på en solid måte. Marion Engesvold er nemlig direktør for Rambøll Vann, og en gjest som ikke sitter på ordene sine, for å si det sånn. Medprogramleder er Frøydis Sjøvold, som til daglig leder Pipelife Norge sin satsing på smarte løsninger.

I denne episoden har vi tatt en prat om alt fra kunnskapsformidling med emojis til bruk av kunstig intelligens i vannrør. Et bredt tema med andre ord.

I BUNN OG GRUNN

Tips en kollega, konkurrent, venn eller fiende om den nye bransjepodkasten da vel. Og kom gjerne med innspill til tema eller gjester via Pipelife Norge sine sosiale mediekanaler på Instagram, Facebook og LinkedIn. 

Hør podcaste her!

Next article