Skip to main content
Home » Vekst i Nord-Norge » Ishavskraft dekker morgendagens ladebehov
Sponset

Ishavskraft har lenge jobbet med elektrifisering for sine kunder, og har blant annet promotert elbiler samt bygget opp den første hurtigladeinfrastrukturen på Østlandet.

Elbillading for boligselskap, bedrifter og kommuner er nødvendig for å møte morgendagens ladebehov, og en godt utbygd ladeinfrastruktur er viktig.

Økende ladebehov

Alt nybilsalg skal være nullutslippsbiler innen 2025 og per i dag står nullutslippsbilene for cirka 50 prosent av nybilsalget og 10 prosent av den totale bilparken. Den raskt voksende elbilparken vil øke behovet for elbillading og ny ladeinfrastruktur.

Smart elbillading

Brukervennlige, sikre og smarte ladeløsninger er viktig ved valg av ladesystem. Ishavskraft tilbyr kommuner, bedrifter og borettslag en komplett ladeinfrastruktur i samarbeid med Kople AS:

  • Prosjektering og installasjon av komplett ladeinfrastruktur.
  • Smart lading med anerkjent teknologi innen normallading, hurtig- og lynlading.
  • Fleksible betalingsløsninger og 24/7 kundeservice.
  • Ladeapp med kart over tilgjengelige ladestasjoner, samt styring og oversikt over lading.

Brukervennlig ladeportal med ladestatistikk og faktureringsoversikt.

Enklere enn dette blir det ikke. Ishavskraft hjelper din bedrift med å installere infrastruktur for elbilladere til dine brukere. Vi sørger for en sikker ladeløsning og enkel betalingsadministrasjon. Bedriften velger mellom et lukket eller et mer offentlig ladesystem.

Ishavskraft AS er én av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr fornybar energi til privat- og bedriftskunder i hele landet. Les mer på: 

Ishavskraft AS er én av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr fornybar energi til privat- og bedriftskunder i hele landet. Les mer her!

Tekst: Ishavskraft

Next article