Skip to main content
Home » Vekst i Nord-Norge » Hvalsafari og frihet i Andøy
Sponset

Nord i øyriket Vesterålen krysses barsk nord-norsk natur og luksussuiter i Andøy. Andenes Suite Hotel er designet for deg som vil ha frihet og en ekstra god opplevelse oppe i Nord. Her kan du oppleve hvalens rike på dagen og nyte nordlyset over en kald, nord-norsk brygget øl på kvelden.

På bare 15 til 50 minutter kan man som gjest få komme tett på de majestetiske dyrene ute i havgapet. Turene ut i hvalområdet finner sted daglig fra mai til september, og på forespørsel resten av året. Turene er væravhengige.

Her finner du roen

Det ikoniske bygget som tidligere var stedets barneskole, ligger sentralt i Andenes sentrum – en bygning med komfortable og luksuriøse suiter.

Hvis midnattsol, nordlys og hvalsafari er noe som lokker – så er dette stedet for deg.

Om du skal ta med familien på tur eller arrangere en annerledes konferanse med jobben – dette en destinasjon med mye å by på.

Her kan du trekke deg tilbake og nyte hotellets fasiliteter, aktiviteter og nyte vakker nord-norsk natur. Suitene er utstyrt med alt du trenger og er av høy standard.

Andenes Suite Hotel. 

Gode opplevelser, hygge og velvære

Hotellet har egen spa-avdeling for de som ønsker en avslappende velværebehandling, ett velutstyrt treningsrom med eget motstrømbasseng for en passende treningsøkt, kanskje etterfulgt av en tur i saunaen?

Fengslende lokalmat

I den gamle lensmannsgården i Andenes ligger en helt spesiell restaurant – hvor kokkene skaper menyen ut ifra det beste naturen har å by på. Menyen på det populære spisestedet «Arresten» er som naturen rundt oss, og endres etter årets gang. En av signaturrettene er blant annet bacalao.

Til å ledsage den gode maten har de selvfølgelig godt og variert med drikke. De har satt sammen et spennende vinkart og har et godt utvalg av nord-norsk brygget øl. De har også et bredt utvalg av klassiske drinker og noen signaturdrinker, som er spesielt laget for restauranten.

Som de sier nordpå: La deg fengsle hos oss i Arresten.

Fugletitting

Noen kilometer fra Andenes finner du Bleiksøya – en av de største fugleklippene i Nord Norge med sitt rike og mangfoldige fugleliv. I sommerhalvåret kan du se lundefugl, havørn, skarv og vakre sulefugler – for å nevne noen. Havørn og elg er et vanlig syn hele året.

Man kan også kombinere hvalsafari og fugletitting fra slutten av mai til slutten av juli.

Ta kick-offet i Nord

300 meter unna Andenes Suite Hotel ligger Fyrvika konferanse- og selskapslokaler. Med sin lune og romslig foaje, Fyrvika Bar i andre etasje og Nordlysloungen i tredje etasje har de plass og fasiliteter til å huse de fleste arrangementer.

Dette er et sted for ro, ettertanke og den gode samtalen – med en helt fantastisk utsikt. Lokalene leies ut med servering og bevertning fra Arresten – og passer ypperlig for kick-off, bedriftsarrangementer eller andre type samlinger.

FAKTA

Vi har god plass, trygg smittevernhåndtering og fleksible avbestillingregler. 

For mer informasjon om Andøy.

Ta kontakt: 

Whale2Sea AS   

Tlf: 91 67 49 60                    

Web: seasafariandenes.no              

E-post: [email protected]

Andenes Suite Hotel     

Tlf: 41 41 55 50       

Web: andenessuitehotel.no              

E-post: [email protected]

Arresten AS                    

Tlf: 91 12 44 44       

Web: arresten.no

 E-post: [email protected]

Tekst: Martine Kolstad, [email protected]

Next article