Skip to main content
Home » Vekst i Innlandet » Ta konferansen til Inn (i) landet
Sponset

Topp moderne konferanselokaler finnes overalt, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av det? Reiser du en kort time eller to nord for Oslo finner du praktfulle herregårder, landlige og unike hoteller, innsjøer og et slående vakkert kulturlandskap.

Om du og din bedrift er på jakt etter det lille ekstra er dette destinasjonen å se til. Visit Innlandet hjelper bedrifter med å finne det perfekte stedet for å samles til sosiale eller faglige lag – i naturskjønne omgivelser, bare en liten kjøretur fra hovedstaten.

– Man trenger ikke alltid å reise langt for å få en god opplevelse – det handler om å bli kjent med mulighetene som finnes i nærheten. Her i vår region har vi god plass i flotte og trygge omgivelser, det er ett av våre fortrinn, sier Heidi Gran, som er markedssjef for Visit Innlandet.

Destinasjonsaktør

Visit Innlandets område strekker seg fra Ringerike i sør til Ringsaker i nord.

– De fleste kjenner nok til våre flotte severdigheter som Skibladner, Peder Balke-senteret, Prøysenhuset, Kistefos, Hadeland Glassverk og Granavollen. Men det kanskje ikke alle kjenner til er at vi også hjelper bedrifter med å finne et egnet sted for møter og konferanser. 

Er det noe pandemien har lært oss er det å utforske nærheten og støtte de lokale. Og det frister vel litt mer å sitte på et lokalt småbruk inni landet og la tankene strømme, enn å stresse i et konferanserom på Gardemoen?

Bort fra hverdagen

Som gjest trer du inn i en helt annen atmosfære og stemning, hvor du kan senke skuldrene og komme deg litt bort fra en hektisk hverdag. Her finnes alt fra store landlige hoteller til små bondegårder og store herskapelige herregårder. En samling her gir deg rom for å klargjøre hjernen i et litt roligere tempo, være kreativ og få tatt de gode beslutningene. Samtidig får dere pleiet samholdet og det sosiale på jobben – ikke minst.

– Reiser du som en gruppe blir du sett og tatt vare på av et varmt og koselig vertskap her hos oss, sier Heidi.

Et innslag av noe annet

Når man først kommer seg bort og får pustet litt, er det også veldig deilig å kunne gjøre noe gøy som ikke er jobbrelatert. Bli bedre kjent med menneskene du jobber med og bygge opp samholdet.

– Alle våre hoteller og gårder har et bredt aktivitetsprogram som tilbys gjestene. Alt fra matkurs og akevittforedrag til kanefart, hundekjøring og curling, sier Heidi.

– Når man legger et møte eller kurs rett i matfatet så er det kortreist, det sier seg selv. Her produseres eget kjøtt, egne grønnsaker og eget øl. Maten er en opplevelse i seg selv, men du får også historien bak, noe som setter prikken over i-en, sier Heidi.

Workation

Noe som også har kommet mer det siste året er «workation» – og det er selvfølgelig noe også Visit Innlandet tilbyr.

– Vil du flytte hjemmekontoret ut av ditt hverdagslige habitat og kombinere det med friluftsopplevelser og aktiviteter er du hjertelig velkommen til oss her på Innlandet.

– Ta gjerne kontakt med oss, vi hjelper deg og din bedrift med å finne det beste stedet tilpasset deres behov.­ Spennet av muligheter vi har her er enormt. Uansett hvilket sted du velger blir du alltid tatt godt imot og godt tatt vare på, avslutter Heidi.

Se mer om alle mulighetene på våre nettsider:
www.visit-innlandet.no/kurs-og-konferanse

Tekst: Martine Kolstad

Next article