Skip to main content
Home » Kritisk infrastruktur » Lidenskap for fundamentering
Sponset

Vi bidrar til at fremtiden bygges på trygg grunn. Arbeid med fundamentering preges ofte av store maskiner og mye lyd. For oss handler det likevel mest av alt om håndverk – folk som kjenner faget sitt, har tilhørighet og er stolte av resultatet.

Gjennom fokus på kvalitet og kundens behov har vi fått en lojal og voksende kundegruppe. Vi er nå Norges største uavhengige fundamenteringsselskap, med en bred portefølje av tjenester.

Foto: Seabrokers
Foto: Seabrokers

Underveis har vi håndtert noen av de mest utfordrende grunnforholdene i Norge. I tett samarbeid med byggefirmaer skaper vi trygg grunn til å bygge strukturer som skal vare i generasjoner. Vi er stolte av å levere utførelse av høy kvalitet, til avtalt tid og på budsjett.

Midt oppi alt dette er vi også opptatt av vår felles fremtid. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket vårt ved å blant annet bruke biodrivstoff og elektrifisere stadig mer av produksjonen vår. Vi engasjerer oss i å skape uformelle møteplasser hvor unge og gamle kan utvikle interesse og lidenskap for maskin og verktøy. Og vi jobber tett med lokale skoler for å gi et læringsmiljø til elever som viser interesse for vår lidenskap – å bygge en bedre fremtid, et fundament om gangen.

LANDSDEKKENDE FUNDAMENTERINGSSELSKAP

Seabrokers Fundamentering sikter seg mot å bli en av landets ledende innen fundamentering. Vi skal gjennom smartere, mer effektive og kreative tekniske løsninger gi våre kunder de beste løsninger som er å oppdrive. Vi leverer alt innen Peling, vibrering, spunting, boring, energiboring, gysing, sprøytebetong og graving. Vanlige fundamenteringsmetoder er: Betongpeler, Stålpeler, Rammede stålrørspeler, Borede stålrørspeler,  Stålkjernepeler, Mikropeler, Trepeler, Boring av plastrør for støyskjerm, Spunt, Stagboring, Rørspunt,Berlinervegg

Next article