Skip to main content
Home » Havvind » Leverandørindustriens kanskje viktigste møteplass i 2019
Havvind

Leverandørindustriens kanskje viktigste møteplass i 2019

Rosenberg
Rosenberg
Foto: SEC

Energimessen Stavanger Energy Conference (SEC) ble første gang arrangert på Rosenberg i 2017, da som en motreaksjon til medienes blodrøde overskrifter om en bransje i krise.

Et annerledes møtested, for og av leverandørindustrien, med solid backing fra Equinor og Lundin, dro over 80 utstillere og 200 forhåndsregistrerte B2B-møter til verftsområdet utenfor Stavanger.

Årets paraply er en bransje i bedring, og fokus på et «bærekraftig comeback». Bærekraftig både i henhold til miljøet og energimiksen det satses på, men også på hvordan leverandørindustrien må tilpasse seg for at veksten skal være bærekraftig.

Responsen har vært positiv – industrien vil tilbake til Rosenberg! Foruten Equinor og Lundin, vil du i år også kunne møte store og fremtidsrettede aktører som Rowan (snart verdens største riggselskap) og Nysnø Klimainvesteringer.

Selv om tidene har bedret seg, ønsker vi fremdeles at SEC skal være en lavkosts industrimesse, der fokus er på selskap, kompetanse og teknologi. Målet er at vi som en samlet leverandørindustri, lager et arrangement som løfter hverandre, og skaper positive ringvirkninger for hele regionen.

Sett av tid til to innholdsrike dager i juni!

http://www.StavangerEnergyConference.com

Av Eyolf Bakke-Erichsen, Stavanger Energy Conference

Next article