Skip to main content
Home » Digitalisering » Et verktøy som håndterer henvendelser på en ryddig og effektiv måte
Sponset

Serviceavdelinger, kundesentre og organisasjoner som får mange henvendelser, trenger gode løsninger for å ha kontroll, holde oversikt og effektivisere arbeidshverdagen sin.

– Vi har utviklet en programvare som samler alle henvendelser, enten de kommer per telefon, SMS, på mail eller via egendefinerte skjemaer, i en servicedesk. Pureservice er et kontaktpunkt for spørsmål og bestillinger, og gjør det enklere å betjene mange henvendelser på en god og rettferdig måte, forklarer Marius Jones, daglig leder i Pureservice.

Selskapet, som holder til i Oslo, har utviklet sin egen norske applikasjon og tilpasset den til det norske markedet. 

– Løsningen vår inneholder mye funksjonalitet, men er veldig enkel å bruke. Det er en av grunnene til at vi har så mange fornøyde kunder både i offentlig og privat sektor. For eksempel bruker mer enn halvparten av kommunene og fylkeskommunene i Norge vår løsning, og vi har også selskaper som Widerøe, NHO og Redningsselskapet på kundelisten vår, fortsetter Jones.

Fordeler i skyen

Pureservice leverer en ren skytjeneste. Det innebærer mange fordeler for brukerne. Blant annet står Pureservice for driften av systemene og sørger for oppgraderinger slik at kundene alltid har nyeste versjon.

– Siden vedlikehold av systemene og slike ting gjøres av oss kan kundene våre bruke tiden sin på å pleie sine egne kunder fremfor å oppgradere programvare og systemer. Vi gjør dessuten vedlikeholdet på en slik måte at det nærmest ikke er nedetid på systemene våre, fastslår Jones.

Din egen rådgiver

Utviklingskompetanse, norsk kundeservice og norsk support er nøkkelord for Pureservice. De har egne team som veileder kundene slik at de kommer raskt i gang med å bruke servicedesken og sørger for at de klarer seg på egenhånd etter kort tid.

– Vi har lagt vekt på at det vi gjør og leverer skal være enkelt og effektivt. Derfor får også alle kundene våre en navngitt rådgiver som hjelper dem slik at de kan utnytte produktet vårt best mulig. Denne tjenesten har vi inkludert, for vi skal ikke leve av konsulenttjenester, men av fornøyde kunder, avslutter Jones.

Av Tom Backe

Next article