Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Kvinner i karrieren
Grønn transport
Livsvitenskap
Fremtidens industri
Fremtidens kommune
Mer
Havvind
Vekst i Rogaland
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Havvind
Vekst i Rogaland
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Sponset
Kiilto støtter norske restauranter med et 360° hygienekonsept: Eat Safe
Hotell, restaurant og catering
Mot et bærekraftig reiseliv
Hotell, restaurant og catering
Flere deler av bransjen hardt rammet under pandemien
Sponset
Smilefjesordningen gir bedre hygienestandard i restaurantbransjen
Hotell, restaurant og catering
Magnus Nilsson: En bauta for nordisk matkultur
Hotell, restaurant og catering
Arne Brimi: Rekruttering og bærekraft er bransjens største utfordringer
Sponset
Gjør bærekraft til et konkurransefortrinn
Volumene i storhusholdningsbransjen er enorme og hvert år serveres det over 200 millioner lunsjmåltider i norske kantiner. Det er bransjens ansvar å flytte det fulle fokuset over på bærekraftige tiltak. Selv om interessen og viljen er stor i bransjen, er spørsmålet om det går raskt nok. – Vi merker en klar endring i fokuset hos … Continued