Home » Fremtidens vann og avløp » Bygg Reis Deg – en arena for deg som vil bidra til utvikling av byggenæringen
bygg og anlegg

Bygg Reis Deg – en arena for deg som vil bidra til utvikling av byggenæringen

Bygg Reis Deg
Bygg Reis Deg
Foto: Bygg Reis Deg

I år er det 28. gang Bygg Reis Deg arrangeres på Norges Varemesse. I den anledning har vi tatt en prat med administrerende direktør Gunnar G. Nybø som leder utviklingen av byggenæringens største møteplass. Nybø tiltrådte ser frem til å lede sin andre messe.

‑ Bygg Reis Deg har lange tradisjoner og har en visjon om å være den viktigste møteplassen for hele byggenæringen. Derfor startet vi arbeidet i 2017 med å utvikle og arrangere nyttige faglige innlegg for samtlige yrkeskategorier, som er involvert i en byggeprosess. Vi tilstreber å få med oss representanter fra alle kategorier enten som utstillere eller bidragsytere til det faglige programmet. Det unike med oss er at vi kan kombinere faglige forum med over 500 innovative utstillere. Med andre ord er det mer enn 500 grunner til at en byggherre, arkitekt eller ingeniør skal besøke oss, sier Nybø.

Nytt av året er at de har organisert messen slik at den skal følge byggeprosessen fra hall A til hall E ved å gi inspirasjon og råd i forhold til planlegging og tidlig fase i hall A. Deretter følger ulike innspill til materialvalg og produkter i hallene B, C og D samt uteområdet før man finner det man trenger til å utføre arbeidet i hall E.

– Alle skal se nytten av å besøke Bygg Reis Deg 2019 dersom man ønsker å henge med i utviklingen, fortsetter Nybø.

– Ingen møteplass i byggenæringen er større enn Bygg Reis Deg, og vi har et mål om å fungere som et utstillingsvindu for en mer bærekraftig og konkurransedyktig norsk byggenæring. For å lykkes med dette, må flere ta oss i bruk og samspille med næringens største og viktigste møteplass, avslutter Nybø.

Bygg Reis Deg arrangeres 16. – 19. oktober 2019 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Av redaksjonen

Neste artikkel