Skip to main content
Home » Hotell, restaurant og catering » Den effektive møteplassen
messe

Den effektive møteplassen

Konrad Sel er daglig leder i Utstillingsplassen Messer AS, den tekniske arrangøren av messen. Foto: Morten Holt magasinet Horeca og horecanytt.no

Den 23. og 24. oktober er Hamar stedet. Da arrangeres nemlig fagmessen Østlandske Storhusholdning for 13. gang.

Messen er en møteplass der leverandører innefor mat, drikke, storhusholdningsutstyr og tjenester for hele horecamarkedet treffer eksisterende og nye kunder.

– Vi arrangerer denne messen hvert andre år, og er godt fornøyd med besøkstallene som pleier å variere fra 1 500 til 1 800 besøkende. De som kommer er gjerne ansatte, avdelingsledere og daglig ledere innen hotell, restaurant og catering både innen privat og offentlig sektor, sier Konrad Sel som er daglig leder i Utstillingsplassen Messer AS, den tekniske arrangøren av messen.

Fornøyde deltakere

Mange av de cirka 70 ustillerne kommer tilbake igjen og igjen og deltar på hver eneste messe:

– Utstillerlisten vår blir alltid fulltegnet. Årsaken er nok at dette er en veldig effektiv måte å treffe kunder på. I stedet for å reise rundt og oppsøke hver enkelt kunde, treffer de dem i løpet av de to dagene som messen på Hamar varer. Kundene kommer fra hele innlandet. De er her for å treffe forbindelser de allerede har, men også for å knytte nye kontakter og følge med på nye trender. Dette er med andre ord en ideell møteplass der både besøkende og utstillere treffer mange på kort tid.

– Vi har ikke noe spesielt tema for den neste messen, men har merket et stadig økende fokus på reduksjon av matsvinn og tiltak som effektiviserer driften. Så hvis du arbeider innenfor en totimers radius fra Hamar er dette en veldig effektiv måte å treffe leverandører på og vel anvendt tid hvis du vil få med deg de siste trendene, konkluderer Sel.

Next article