Skip to main content
Home » Fremtidens Vestfold » Hotell tilrettelagt for konferanser: – Det skal være ekte, realt, enkelt og greit
Sponset

Pandemien er på hell, og bedrifter og organisasjoner kan igjen samle ansatte og medlemmer for fysiske møter. Torp Hotel er spesialdesignet for å gjøre konferansevirksomhet så enkelt og tilgjengelig som mulig.

– Vi er lette å komme til, uansett hvor du kommer fra, sier Geir Lemcke Alfheim, daglig leder hos Torp Hotel.

Hotellet ligger langs E18, kun tre kilometer unna Torp Lufthavn. Sandefjord sentrum er knappe seks kilometer unna med buss eller bil.

– Beliggenheten er egentlig helt unik, og det er lett å finne frem til hotellet. Vi ligger rett ved siden av avkjøringen til flyplassen, så det trengs ikke GPS for å kjøre riktig, fortsetter Alfheim.

Les mer og bestill på torphotel.no.

Lang erfaring  

Han påpeker at hotellet har lang erfaring med å tilby lokaler for kurs-, møte-, og konferansevirksomhet. Og med gjenåpningen av samfunnet etter pandemien, vil Alfheim ønske velkommen til bedrifter og organisasjoner som igjen ønsker å samle ansatte til fysiske møter.

– Vi har holdt på med møtevirksomheter siden oppstarten i 1986. Det var det hotellet ble lagd for, og vi har bare blitt bedre med årene.  

En av de store fordelene ved hotellet er parkeringsmulighetene, sier han.  

– Her finner man en stor, gratis parkeringsplass rett foran hotellet. Der kan man trygt sette fra seg bilen, og det er ingen fare for å få parkeringsbot.

Mange ankommer også hotellet med buss, da avkjøringen er et naturlig knutepunkt for offentlig transport.

Hotellet innehar fire gode konferanserom, hvor det største kan ta opptil 80 personer. Foto: Torp Hotel

Anerkjent kjøkken og tilrettelagte lokaler 

Videre er lokalene godt tilrettelagt for kurs- og konferansevirksomhet. Hotellet innehar fire gode konferanserom, hvor det største kan ta opptil 80 personer. I tillegg har de flere møterom for mindre samlinger på mellom to og åtte personer. Rommene har alt av nødvendige installasjoner for å drive alle typer møtevirksomhet, beskriver Alfheim. I tillegg har hotellet et anerkjent kjøkken med fleksibel servering, fortsetter han.  

– Vi er meget stolte over kafeen, som tilbyr flere forskjellige dagpakker med mat og drikke. Men vi er også fleksible for å imøtekomme behov, og kan skreddersy tilbudene for å bli optimalt for kunden.  

Maten får gjennomgående gode tilbakemeldinger, beskriver den daglige lederen.  

– Maten er rett og slett god, og vi baserer oss på den tradisjonelle norske kosten. Vi pleier å si at vi er verdenskjente i Vestfold for kjøttkakene våre. Torpkjøttkaka er et kjent begrep.

Overnatting og selskap 

Hotellet skal også være velegnet for de som kommer langveis fra, da de har 43 rom tilgjengelige for overnattingsgjester.  

– Vi har fire bein å stå på. Dette er mat, overnattinger, kurs- og konferanser, men også selskap, sier Alfheim.  

Torp Hotel er nemlig også populær for konfirmasjoner, bursdager, bryllup, og andre samlinger.  

– Det ene møterommet vårt har også et stort dansegulv! 

Alfheim påpeker likevel at hotellet ikke må begrenses til kurs- og konferanser. Beliggenheten gjør også Torp Hotel velegnet for andre typer reisende.

– Vi er det nærmeste hotellet til flyplassen, så mange velger å overnatte her før de skal på et tidlig fly. Vi ser på tilbakemeldingene på booking-sidene at overnattingsgjestene er meget fornøyde, spesielt med beliggenheten, servicen og den gode frokosten.

Dette er mantra for de ansatte hos Torp Hotel, forklarer han.

– Vi ønsker å gi kunden en god opplevelse, og overgå forventningene de kommer med. Det skal rett og slett være ekte, realt, enkelt og greit.

Torp Hotel

Tradisjonsrik husmannskost, god mat, godt utstyr, enkelt å finne, 43 overnattingsrom, fire store saler hvor den største tar 80 personer, fire mindre møterom til for eksempel teamsmøter eller intervjuer (to-seks) personer.

• Ligger rett ved E-18.
• Gratis parkering for gjester.
• Stor ladestasjon for elbil.
• 19 minutter fra Tønsberg sentrum.
• 16 minutter fra Larvik sentrum.
• 33 minutter fra Porsgrunn.
• 60 minutter fra Asker sentrum.

Les mer på ta kontakt på torphotel.no.

Av Morten Risberg

Next article