Skip to main content
Home » Elektrisk transport » Velg en elektroinstallatør som også er en rådgiver
Sponset

Om din bedrift trenger et ladesystem for elbiler, ny utebelysning eller kanskje å ettermontere et brannalarmanlegg, er det smart å begynne med å kontakte EL-PROFFEN – Norges største elektrikerkjede.

EL-PROFFEN er en samarbeidskjede som består av lokale elektroinstallatører over hele landet fra Farsund i sør til Honningsvåg i nord. Siden EL-PROFFEN har en sterk lokal forankring er de godt kjent på alle steder hvor de er representert. Kjeden stiller også krav til medlemsbedriftene om at de må inneha riktig fagkunnskap og gi profesjonell og god service.

– Elektrikerne som er tilknyttet EL-PROFFEN kan bidra med det aller meste innen elektro, og hvis ikke vi har spesialkompetanse selv, så kan vi skaffe den. Derfor er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, sier Anders Kristiansen, som er teknisk byggeleder i Hako Elektro.

Søk etter alt du lurer på innen elektrorelaterte produkter, tjenester, tips, regler og inspirasjon her!

En rådgiver for ladesystemer

Bedrifter består gjerne av mange personer med god kompetanse på en rekke fagfelt, men noen ganger skorter det på fagkompetanse innen elektro. De siste årene har det vært mye fokus på å tilrettelegge for elbil-lading. Men for å få på plass slike løsninger kreves det teknisk fagkunnskap og innsikt i hvilke løsninger som finnes:

– Vi mener det er lurt å starte med å ta kontakt med en av installatørene i EL-PROFFEN. De er fagfolk som kan foreta en stedlig befaring hvor de sjekker hvor mye kraft som er installert i bygget, og hvordan infrastrukturen til ladeanlegget kan bygges. EL-PROFFEN har også kompetanse om lastbalansering som sørger for rettferdig lading, samt sørge for at anlegget man velger er et åpent system som ikke gjør at dere binder dere til én bestemt leverandør for evig og alltid, sier Therese Lund. Hun er Specialist Sales EV i Schneider Electric, en av samarbeidspartnerne til EL-PROFFEN innen ladesystemer for elbiler.

Les mer om vår kompetanse på el-billading her!

Alle typer elektrotjenester

Fra tid til annen vil alle bedrifter ha behov for større eller mindre arbeider innen elektrofeltet:

– Generelt kan jeg vel si at ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor, sier Anders Kristiansen i Hako Elektro.

EL-PROFFEN er også opptatt av at vi skal tilby fremtidsrettede løsninger. Derfor får vi ofte tilbud om kurs og opplæring, slik at vi alltid kan tilby de beste løsningene til kundene våre.

– Mitt råd er å ta kontakt med oss. For mindre serviceoppdrag kan vi ofte foreslå en løsning på telefonen, mens andre ganger er det best at vi kommer på en befaring for å se nærmere på de lokale forholdene. Vi prøver alltid å finne frem til de beste løsningene sammen med kundene våre, og gir faste priser på det aller meste innen elektro, enten det dreier seg om nye tavler, brannalarmanlegg eller kanskje ny utebelysning. I tillegg foretar vi også årskontroller på de elektriske anleggene, fortsetter han.

– EL-PROFFEN er også opptatt av at vi skal tilby fremtidsrettede løsninger. Derfor får vi ofte tilbud om kurs og opplæring, slik at vi alltid kan tilby de beste løsningene til kundene våre, avslutter Kristiansen.

Finn ut mer om EL-PROFFEN, Norges største elektrikerkjede, her. Vi har stolt fagkunnskap, gode betingelser og profesjonell service!

Tekst: Tom Backe

Next article