Skip to main content
Home » Elektrisk transport » Reisen mot klimamålet starter med ALD Electric
Sponset

Hvis Norge skal bidra til det ambisiøse klimamålet om å redusere utslippene med minst 50 prosent, må du som er ansvarlig for bedriftens bilpark ta noen grep.

ALD Electric ønsker å sette det grønne skiftet på bedriftens og de ansattes agenda. Med sin ekspertise innen bærekraftige mobilitetsløsninger, gode samarbeidspartnere og med over 200.000 grønne kjøretøy på veien verden over, er de ekstra godt rustet til å gi råd og veiledning innen bedriftsleasing av elektriske, hybrid og plug-in hybridbiler.

– Det har vært en prosess som har pågått siden 2006, sier Vegard Seter, Pricing Specialist i ALD Automotive.

– Vi skjønte at dette var fremtiden, så spørsmålet den gang var om vi ville være med på reisen eller ikke. Ved å både finansiere bilen og ta restverdien, styrer vi den finansielle risikoen for kundene, noe som gjør veien til det grønne skiftet enklere.

Vegard Seter

Pricing Specialist i ALD Automotive

Les mer om ALD Automotvie her!

Merkeuavhengig

ALD leverer leasing av person- og varebil i 43 land og har stort fokus på rådgivning og kundetilfredshet. Gjennom gode samarbeidspartnere er de en uavhengig leverandør av både kjøretøy og tilleggstjenester som service og vedlikehold, lading, forsikring, dekkhotell og bombrikkeadministrasjon. Det skal oppleves trygt og enkelt å velge ALD som partner.

– Vi er en komplett leverandør som tilbyr innovative og tilpassede konsepter med faste og forutsigbare kostnader, forteller Benedicte Larodd, kommunikasjonsansvarlig i bedriften.

– Vi har gode rådgivere, markedets største totalpakke, og vi er alltid oppdatert på de nyeste modellene. Dessuten tør vi å ta risiko for kunden. Vi var for eksempel den første leasingaktøren i Norge som tok restverdi på elbil, helt tilbake i 2006.

Benedicte Larodd

Sjef for digital kommunikasjon ved ALD Automotive

– Utviklingen av elektriske biler har gått raskt de siste årene, og vi har allerede begynt å se at bedriftene i større grad bytter ut også de tradisjonelle familiebilene til helelektriske modeller nå som dette er tilgjengelig. Ikke minst skjer utviklingen av elektriske modeller også innenfor varebil, hvor vi ser at våre kunder nå orienterer seg i retning av grønne alternativer. Vi tester biler i både inn- og utland så fort det er tilgjengelig slik at du som kunde til enhver tid skal kunne få den beste rådgivningen for din fremtidige firmabil, forklarer Seter.

ALD er en global leder innen mobilitetsløsninger som leverer fullservice leasing og flåtestyringstjenester i 43 land. Les mer her!

Grundig analyse og viktig rådgivning

Ved hjelp av grundig analyse, med utgangspunkt i forretningsmodell og bilpolitikk, samt en oversikt over hvordan de ansatte benytter bilene, gir ALD en beregning og anbefaling til kundene.

– ALD setter kunden i sentrum av sin strategi og vi har en visjon om å være innovative, kreative, solide og langsiktige med fokus på TCO – Total Cost of Ownership. Dette handler om å se totaliteten av kostnadsbildet, og innberegne både leasingleie, lading, bompasseringer, service- og vedlikehold, forsikring med mer. Det er først på denne måten man virkelig ser fordelene av det å kjøre en helelektrisk bil, enten det er personbil eller nyttekjøretøy, sier Seter.

Grønne biler bidrar til det grønne skiftet

Skal din bedrift være med på å skape en grønnere fremtid, vil valg av firmabil være en stor del av veien til målet. Ved å velge grønne firmabiler viser du at din bedrift setter bærekraft høyt på agendaen.

– Vårt ansvar er å støtte kundene og skreddersy løsninger som hjelper de til å fatte gode beslutninger på veien mot det grønne skiftet. Videre syns vi det er gledelig å se at det gjøres store fremskritt innen gjenbruk og resirkulering av batterier ved enden av bilens levetid. Det er godt å se at dette endelig har blitt satt på dagsorden, sier Seter.

– Vi ser i likhet med hele bransjen en utfordring med lange leveringstider på mange modeller i dagens marked. Her er ALD opptatt av å tilby gode løsninger ved å forlenge kontrakter for eksempel. Vi har også et produkt vi kaller ALD Flex hvor vi tilbyr leie av bil til eksisterende kunder for en kortere periode. Dette kan være spesielt fint i en tid hvor det nå er lengre ventetid på flere modeller, men også for de som har lyst til å prøve ut en elbil for en kortere periode, sier Larodd.

– Kombinasjonen av vår brede kunnskap om markedet for elektriske biler, samarbeid med de ledende aktørene og ALDs globale tilstedeværelse, gjør at vi er en trygg samarbeidspartner for fremtiden, avslutter Seter.

ALD er en global leder innen mobilitetsløsninger som leverer fullservice leasing og flåtestyringstjenester i 43 land. Les mer her!

Av Cathrine Naglestad

Next article