Skip to main content
Home » Elektrisk transport » Gjør det enklere for bedrifter å velge en grønn vei
Sponset

Med en grønn bilflåte gjør Autolease det både enkelt og økonomisk for bedrifter å ta et godt valg og kjøre mer miljøvennlig.

Autolease er et av Skandinavias største leasingselskaper, og er en del av DNB Bank ASA. Selskapet satser nå stort på det grønne skiftet ved å lansere «Greenlease», som skal gjøre det enkelt for flere bedrifter å velge en grønn bilflåte.

– Greenlease er våre grønneste alternativer, der vi gjør det enkelt for både bedrift og medarbeider å ta de mest miljøvennlige valgene, forteller leder for Autolease Norge, Haakon J. Marthinsen.

Les mer om Greenlease her

Selv om klimaendringene ikke er et nytt fenomen, er mulighetene til å velge en grønnere retning heldigvis større enn noen gang.

– Vi vil gjøre det enkelt å velge, kjøre og administrere grønt. Greenlease er med andre ord Autolease sitt grønne univers – hvor vi gjør det enkelt for både beslutningstaker, biladministrator og bilbrukerne å være med på det grønne skiftet, sier Marthinsen.

Han forteller at 56,5 prosent av personbilene som ble bestilt i Norge i fjor var elbiler, og at Autolease ser positivt på den gode utviklingen hvor de også er med og bidrar.

– Målet vårt er å ha den grønneste bilflåten i Skandinavia, og vi er allerede på god vei, sier Marthinsen.

Bærekraftige bilflåter

Uansett om din bedrift allerede er godt i gang eller bare har kommet til startfasen med hva den grønne omstillingen vil si for deres bilflåte, kan Greenlease være løsningen. Med Autolease sin hjelp, kan dere skape eller videreutvikle en grønn, miljøvennlig bilflåte med mange muligheter. Marthinsen trekker frem at det er flere fordeler ved å gå for et grønnere valg, både for bedriften og medarbeideren, og at Autolease stadig jobber for å tilby de beste og mest miljøvennlige løsningene for deg og din bedrift.

– Vi fremmer de grønneste bilene, samtidig som vi tar hensyn til økonomien og brukernes behov. Det er hva vi anser som en bærekraftig bilflåte, sier Marthinsen.

Se en oversikt over fordelene med å bruke Greenlease

For å gjøre det enklest mulig for både bedrift og bilbruker, har Greenlease også samlet tilleggsprodukter som for eksempel muligheter for hjemmelader i sin tjeneste.

– Det er muligheter for å få ladebokser både hos bedriften og hjemme hos den ansatte, og det kan administreres direkte inn i leasingavtalen, avslutter Marthinsen.

Informasjon

Autolease – en del av DNB Bank ASA – et av Skandinavias største leasingselskaper

Vil du vite mer? Besøk nettsiden vår for å få vite mer om hvordan vi sammen kan redusere CO2-forbruket i deres bilflåte: www.autolease.no/greenlease

Tekst: AutoLease AS

Next article