Skip to main content
Home » Elektrisk transport » Etablering av ladeanlegg for elbiler
Sponset

Borettslag ønsker raskest mulig lading og minst mulig administrasjon.

Ved etablering av ladeanlegg i borettslag eller sameie er det viktig å utnytte den tilgjengelige strømkapasiteten best mulig. DEFAs løsning for fulldynamisk lastbalansering gir raskest mulig lading for alle – rettferdig og enkelt.

Våre testvinnende ladestasjoner kan leveres med EU-godkjent energimeter som gir den mest nøyaktige avlesing av forbruket, som også kan danne grunnlag for fakturering. Med vår CloudCharge-portal får du en enkel administrasjonsløsning, du kan legge til og fjerne brukere og om ønskelig står vi for avregning og fakturering av beboerne. Løsningen er skalerbar og uten binding til strømselskap – noe som gir full fleksibilitet for fremtiden.

Markedets mest driftssikre

Elbileiere er avhengige av et ladeanlegg som alltid leverer nok strøm til rett tid. Anlegg som er avhengig av skyløsninger eller trådløs kommunikasjon er svært sårbare for forsinkelser og brudd.

Markedsledende ladeløsninger for elbil.

DEFA har utviklet driftssikre styrings- og kommunikasjonsløsninger som benytter edge computing til å håndtere lade- og styringsfunksjonalitet lokalt i anlegget. Dermed får alle ladet like effektivt, også når internettilkobling eller trådløst signal svikter.

(T.h.) Styreleder Snorre Østlund i Sameiet Holtekilen 4A er veldig fornøyd med ladeløsningen. Foto: DEFA

5000 anleggseiere kan ikke ta så feil?

DEFA har installert over 5000 ladeanlegg i Norge, små og store, online og offline, i garasje eller på parkeringsplass, med betalingsløsning eller uten. I Holtekilen er de veldig fornøyd:

– Ladestasjonene ble installert i fjor, dette fungerer veldig fint og vi er godt fornøyd med valget av ladeløsning, sier Styreleder Snorre Østlund i Sameiet Holtekilen 4A.

Her er et utvalg av andre anlegg: Fossum Terrasse, Marienlyst Park, Fornebu-porten, Asker Tek, Lilleaker Park, Fururabben Sameie, Frogner Atrium, DNV GL, Stavanger Kommune, Ullensaker Kommune, Beitostølen hotell, med flere.

Testvinnende ladeteknologi

Vår ladeteknologi har to ganger vunnet omfattende tester av ladestasjoner for bruk hjemme og i anlegg. Testene ble utført av Tysklands og Europas største bilorganisasjon ADAC, og av deres søsterorganisasjon i Østerrike. I begge testene ble 12 utvalgte elbilladere undersøkt i kategoriene sikkerhet, pålitelighet og bruker-vennlighet, og i begge testene fikk vår lader klart beste resultat sammenlagt.

Elbillading i borettslag og sameie Raskest mulig lading – minst mulig administrasjon! Les mer her.

Av DEFA

Next article