De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Næringsliv Norge
Av Mediaplanet
Grønn transport
Fremtidens industri
Fremtidens kommune
Havvind
Vekst i Rogaland
Mer
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
Vekst i Agder
Fremtidens Vestfold
Kvinner i karrieren
Livsvitenskap
Energieffektive bygg
Digitalisering
Kritisk infrastruktur
Lokalmat i Norge
Teknologihovedstaden
Fremtidens havrom
Grønn & bærekraftig fremtid
Fremtidens vann og avløp
Personvern og GDPR
Robotisering og Automatisering
Kunstig intelligens
Vekst i Nord-Norge
Vekst i Trøndelag
Vekst i Innlandet
Vekst i Vestland
Kompetanseløftet
Mangfold og inkludering
Bærekraftige investeringer
Fremtidens matsystemer
Sirkulær økonomi
Det store krafttaket
Grønn omstilling
Forskning og innovasjon
Elektrisk transport
Bærekraftig byutvikling
Fremtidens Vestfold
Energieffektive bygg
matsvinn
matsvinn
De 6 beste tipsene for å redusere matsvinn
Matsvinn foregår i alle ledd fra produsent til forbruker. Selv om hver av oss mener at vi ikke kaster så mye mat, er det vi forbrukere som til sammen kaster mest. Så mye som 60 prosent av alt matsvinn i Norge skjer i norske hjem, og hver nordmann kaster om lag 42,6 kilo i året.
Sponset
Alle må bidra til å løse matsvinnfloken
matsvinn
Slik kan du redusere matsvinn i hjemmet (infografikk)
matsvinn
Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet
matsvinn
Oljetestere og frityrolje-rensere: Har opplevd en stor forskjell
matsvinn
Matsvinn: Miljø, bærekraft og bedre helse i hele verdikjeden
Last inn mer