Skip to main content
Home » Digitalisering » Organiserer skyreisen på en enkel og trygg måte
Sponset

Når bedriftens data skal flyttes ut i skyen, er det mye som skal klaffe. Da kan det være lurt å få hjelp av noen som har gjort det mange ganger før, slik at reisen blir lett og sikkerheten ivaretatt.

Abacus er en totalleverandør av skytjenester, og hjelper bedrifter å effektivisere og digitalisere.

– I motsetning til mange andre som bare spesialiserer seg på sky, så er vi spesialister på reisen ut til skyen. Det er ofte en prosess som tar lang tid. Vi er flinke på å være reiseledere for kundene i den perioden, sier daglig leder i Abacus IT, Sven Runar Nilsen.

Sven Runar Nilsen

Daglig leder i Abacus IT

Fordelene med en skybasert løsning er mange. Du får en fleksibel løsning, en skalerbar løsning, og du slipper å investere mye.

– I Abacus er vi opptatt av å skape merverdi for kundene. Fjerne manuelle prosesser og gjøre ting enklere. Vi er opptatt av at dataene og systemene henger sammen, at du registrerer kundeinformasjonen i systemet én gang, og ikke i mange systemer mange ganger. Det skal være lett og enkelt å bruke systemene, og det skal være tilgjengelig. Et rent skysystem er tilgjengelig på enhver plattform, bare du har internetbrowser. Da kan du ha mobil, nettbrett, pc, mac, ipad – det spiller ingen rolle. Det virker på alle flater, sier Nilsen.

Derfor skal du velge oss som din leverandør

Kombinasjonen av høy kompetanse, lokal nærhet og personlig service, har ført til at vi flere ganger har vunnet pris for den beste kundetilfredsheten. Vi ønsker oss både store og små virksomheter som kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å håndtere alt fra de største, til de minste kundene.

Sikkerheten bedre ivaretatt

Nilsen mener også at sikkerheten blir bedre ivaretatt i en skybasert løsning, blant annet fordi de store selskapene som Microsoft og Visma bruker enorme ressurser på å sikre sine plattformer.

– Vi har også et eget team som jobber med sikkerhet hos oss. Det er MFA, multifaktorautentisering som er minimumskravet. Vi er opptatt av at disse løsningene gir den enkleste brukeropplevelsen, at man har en autentiseringsløsning som er felles for flere plattformer. Da kan du logge inn i Microsoft og Visma med samme autentiseringsløsning. Det er viktig for brukeropplevelsen, sier han.

En annen fordel er at du vil kunne velge mellom de beste systemene fra de største aktørene. Abacus bruker programvarer fra blant annet Microsoft, Visma og Uni.

– Du kan velge det beste timeregistreringssystemet, det beste lønnssystemet, det beste ERP-systemet, det beste prosjektstyringsverktøyet, og så får du alt dette til å henge sammen. Da får du det beste fra flere leverandører, sier Nilsen.

For å gi en enkel brukeropplevelse, har de ett kontaktpunkt der du får hjelp til alt. 

– Vi har et kundesenter som håndterer alle henvendelser, og som består av senior-konsulenter med lang fartstid og god erfaring, og som har vært med på mange implementeringer og kan gi gode råd, avslutter Nilsen.

Vi vet at din bedrift blir mer effektiv og lønnsom med de rette IT-systemene. Med våre skybaserte løsninger hjelper vi deg jobbe smartere gjennom å automatisere dine prosesser.

Les mer på abacus-it.no

Av Sissel Nilsen

Next article