Skip to main content
Home » Digitalisering » Møller i førersetet når bilbransjen skal transformeres
Sponset

Møller Mobility Group er klare for å ta ledelsen i utviklingen av bil- og mobilitetsbransjen frem mot 2025.  

– Ambisjonen vår er å være i forkant av revolusjonen som kommer. Særlig innen bærekraft og ny teknologi, men også måten man kjøper, selger og eier bil i dag, forklarer Cathrine Klouman, Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group.

Cathrine Klouman

Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group

Målet er å møte kundenes behov før de oppstår, og være helt i tet blant de som tar bransjen inn i fremtiden.

– Vi har en spennende tid foran oss i Møller Mobility Group. Vi vil være avhengige av å hente inn kloke hoder med erfaring fra andre bransjer som har kommet lenger i digitaliseringen som kan bli med på reisen.

Innovasjon er nøkkelen til en god kundeopplevelse

Møller har et sterkt teknologisk fagmiljø og en lang historie når det kommer til innovasjon. Nå vil Møller ta neste steg, og har inngått en avtale med Microsoft og bilbransjespesialisten Annata.

– Vi ser på nye måter å gjøre kundens hverdag enklere, gjennom tilgang til bil og mobilitetstjenester når behovet er der. Noen vil eie bil, andre vil dele eller abonnere på biltjenester. Mye mer vil skje på kundens premisser, og brukeropplevelsen vil bli mer skreddersydd den spesifikke kunden. De kan forvente seg flere digitale tjenester, mer selvbetjening og automatisering av bilholdet.

I sentrum av denne utviklingen står teknologimiljøet i Møller Digital, hvor man jobber med å utvikle morgendagens bilbransje. Med økt innovasjonstakt globalt, setter vi skyhøye krav til oss.

– Dette miljøet i Møller er en viktig pådriver for utviklingen fremover, og sammen med globale og nordiske teknologipartnere vil vi kunne sette premissene for å lykkes.  

Foto: Møller Mobility Group

Tenker fremover og ønsker å gjøre bilparken grønn

I tillegg til å teknologi som gagner kundene, har Møller Mobility Group tatt et samfunnsansvar for å bidra til en bærekraftig og grønn utvikling av bilbransjen.

– I Norge har vi vært flinke til å utvikle mobilitet i grønn retning. Vi er ledende innen elbil-satsningen, har en lovende fremtid innen batteriproduksjon og kan lade med fornybar energi. Møller vil aktivt bidra til at denne utviklingen fortsetter, avslutter Klouman.

Tekst: Morten Risberg, Mediaplanet

Next article