Skip to main content
Home » Digitalisering » Jobb i en spennende bransje i stadig utvikling
Sponset

Når bedriftenes data skal flyttes ut i skyen, er det mye som skal klaffe. Abacus IT tilbyr et traineeprogram for deg som ønsker å hjelpe kunder på deres reise ut i skyen.

Abacus er en totalleverandør av skytjenester, og hjelper bedrifter med å effektivisere og digitalisere.

– I motsetning til mange andre som bare spesialiserer seg på sky, så er vi spesialister på reisen ut til skyen. Det er ofte en prosess som tar lang tid. Vi er flinke på å være reiseledere for kundene i den perioden, sier daglig leder i Abacus IT, Sven Runar Nilsen.

Sven Runar Nilsen

Daglig leder i Abacus IT

Fordelene med en skybasert løsning er mange. Du får en fleksibel løsning, en skalerbar løsning, og du slipper å investere mye.

– I Abacus er vi opptatt av å skape merverdi for kundene. Fjerne manuelle prosesser og gjøre ting enklere. Vi er opptatt av at dataene og systemene henger sammen, at du registrerer kundeinformasjonen i systemet én gang, og ikke i mange systemer mange ganger. Det skal være lett og enkelt å bruke systemene, og det skal være tilgjengelig. Et rent skysystem er tilgjengelig på enhver plattform, bare du har internetbrowser. Da kan du ha mobil, nettbrett, pc, mac, ipad – det spiller ingen rolle. Det virker på alle flater, sier Nilsen.

Les også: Nye traineer i Abacus IT

Traineeprogram

Abacus satser på unge gjennom et spennende traineeprogram der de kan sertifiseres i Visma.net og som ERP-konsulenter. Etter endt program vil de gå inn i rollen som rådgivere. Traineene følger Visma sitt program før de fortsetter opplæringen videre internt. Gjennom Visma sitt opplæringsprogram, vil de få kjennskap til Visma sine cloudløsninger – i tillegg til å delta i spennende kundecaser og reelle implementeringsprosjekter.

Dette vil være en spennende og innholdsrik periode med en bratt læringskurve. Traineene får muligheten til å utvikle seg og høste nye erfaringer, men også sette lærdom fra studieløpet i praksis. De vil få en økt forståelse for hvordan nettbaserte løsninger kan bidra til å effektivisere bedriftene, samt lære mer om fremtidens digitalisering og automatiserte prosesser. Som trainee hos oss vil du bli godt tatt imot av trygge og kunnskapsrike kolleger.

Vi vet at din bedrift blir mer effektiv og lønnsom med de rette IT-systemene. Med våre skybaserte løsninger hjelper vi deg jobbe smartere gjennom å automatisere dine prosesser.

Les mer på abacus-it.no

Tekst: Abacus

Next article