Skip to main content
Home » Digitalisering » Goodtech bistår Coop Norge Industri med implementering av neste generasjon styringssystemer
Sponset

Goodtech styrker sin posisjon som ledende leverandør av automatisering, robotisering og digitalisering til næringsmiddelindustrien, og er tildelt kontrakt for leveranse av styringssystemer og MES for Coop Norge Industri sine produksjonsfasiliteter.

Sammen med Goodtech, skal Coop Norge Industri øke sin innsikt i egne data, styrke koordineringen mellom selskapene på tvers av systemer, og legge til rette for en mer effektiv arbeidshverdag for sine ansatte. Konsernsjef Margrethe Hauge kommenterer kontrakten på følgende måte:

– Coop Norge Industri er en spennende ny kunde og partner som vi gleder oss til å jobbe sammen med. Goodtech har lang erfaring med leveranser til næringsmiddelindustrien, og vår løsnings- og optimaliseringsekspertise skal komme Coop Norge Industri til gode i arbeidet med å tilgjengeliggjøre tidsriktig og relevant styringsinformasjon.

Lang erfaring

Thomas Waage, leder for forretningsutvikling i Coop Norge Industri er også fornøyd:

– Fabrikkene våre – som per nå består av totalt ni Goman-bakerier, én juice-, saft- og syltetøyfabrikk på Røra og én salat- og grønnsaksfabrikk hos Ferskvarehuset – har de høyeste kravene til kvalitet, kapasitet, leveranseevne, matsikkerhet, svinnhåndtering og kontroll. Det er viktig for oss å ha en partner i dette arbeidet som forstår næringsmiddelindustriens krav og utfordringer.

Goodtech har lang erfaring med levering av styringssystemer, OT-infrastruktur og digitaliseringsløsninger til næringsmiddelindustrien, og satser stort på samarbeidsmodeller hvor kundenes innsikt i egne prosesser kombineres med Goodtech sin kompetanse og erfaring med systemintegrasjon, og prosess- og oppetidsoptimalisering.

Goodtech er spesialister på robotisering, automatisering og digitalisering. Vi muliggjør smartere, grønnere og mer bærekraftige industriløsninger.

Les mer på goodtech.no

Tekst: Goodtech

Next article