Skip to main content
Home » Fremtidens arbeidsplass » To unike kontorfellesskap på Aker Brygge
Sponset

Aker Brygge ligger inntil fjorden i beste CBD, og er en av de mest besøkte stedene i Oslo. Bak industrihistoriske fasader ligger to topp moderne coworking-konsepter: Business Village og Pier X. Begge er eid og forvaltet av Norwegian Property ASA. Med det pulserende livet på brygga rett utenfor døra, får du en levende og helt spesiell arbeidsplass med unik beliggenhet i hjertet av Oslo.

– Vi har et diversifisert spekter av ulike leietakere i begge miljøene. Begge kontorfellesskapene består av en miks av leietakere, alt fra etablerte investorer, family office-profiler, tech, finans og upscaled entreprenører med tidlige suksesshistorier, sier Anne G. Kolstad Skogheim, utleiesjef i Norwegian Property ASA.

Anne G. Kolstad Skogheim

Utleiesjef i Norwegian Property ASA

Business Village

I Verkstedhallen på Aker Brygge, ligger Business Village. Et coworkingkonsept for mellomstore bedrifter med store ambisjoner. Her leier man egne eksklusive kontorer. Kontoret huser selskaper i alle størrelser, fra 1 til 30 personer. Lokalene ble utvidet med en hel etasje i februar, og inneholder 6 000 kvadratmeter med kontorer, bemannet resepsjon, møterom og personalrestaurant.

Les mer om Business Village her!

– Her får leietakerne tilgang på kontorene 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Man har tilgang på 15 møterom man booker selv med topp moderne AV-utstyr og alle fasiliteter. Alt man trenger er inkludert i leien. Leietaker kan konsentrere seg om sitt, sier Skogheim. Community Manager Maria Vicic og resepsjonsansvarlig Klaudia Franans sørger for en sømløs hverdag, og løser alle utfordringer, store som små.

Egen personalrestaurant

– I restauranten The Village, lages all mat fra bunnen. Her kan man nyte nybakt brød, varmretter, veganretter eller man kan forsyne seg fra salatbuffeten. Restauranten ligger sentralt ved hovedinngangen, og fungerer som en sosial møteplass for leietakerne i tillegg til kaffestasjonene og loungene spredt rundt i senteret, sier Skogheim.

Leietid og behov kan endre seg for kundene våre, og derfor er vi også fleksible.

Blant leietakerne på Business Village finner vi blant annet Amazone, Omaken Sport, Garantum Norge, Kraft Finans, Pensum Group blant flere.

Pier X – et økosystem

Pier X ble startet i 2017 som et alternativt coworking-tilbud. Her finner du et konsept som skiller seg litt ut fra tilsvarende konsepter. I moderne industrihistoriske lokaler bygger medlemmene fremtidens vekstselskaper.

– Vi har vært opptatt av å bygge et økosystem og en venture hub for vekstselskaper og investorer. Her er det en spennende og lærerik sosial kultur med toppledere, konsulenter med spisskompetanse, seriegründere, innovatører og investorer som deler kompetanse og info.

Les mer om Pier X her!

Snö Adventures, Saudi Aramco, Culture Intelligence, Igaidi med flere er eksempler på leietakere som holder til her, sier Skogheim.

Nettverket i Pier X utgjør kjerneverdien i kontorfellesskapet. Teamet er ledet av Community Manager Kristin Malthe. Medlemmene og bransjeeksperter deler aktivt av seg selv slik at man kan ta del av et intelligent og inspirerende fellesskap. Hver måned arrangeres det flere arrangementer.

Foto: Ida Angvik

Kontor eller hotdesk

I Pier X kan man enten leie eksklusive kontorer, hotdesk i åpnet landskap eller fast plass. I tillegg får medlemmene tilgang på en lounge som fungerer som sosial sone der man kan nyte en kopp kaffe og slå av en prat med andre medlemmer. PIER X tilbyr også fem moderne møterom med ulike størrelser. Disse kan bookes via en webbasert bookingtjeneste, og er en del av leien.

Tekst: Marte Frimand

Next article