Skip to main content
Home » Fremtidens arbeidsplass » Slik blir fremtidens arbeidsplass
Sponset

En arbeidsplass er så mangt. For de fleste er det et sted man tilbringer store deler av tiden sin, og som på mange måter blir et slags «annet hjem». Den siste tiden har dog fått oss til å se på arbeidsplassen på en annen måte.

Erlend Skalleberg

Salgssjef / Partner i Indunor

Det har blitt tydeligere at det må være et sted med gode, praktiske løsninger for å takle arbeidet på en effektiv måte. Med et stadig høyere tempo og behov for større produktivitet, trenger fremtidens arbeidsplass løsninger som gjør dette mulig. Fremtidens arbeidsplass blir ikke lagd av seg selv, og Indunor leverer materialet som bygger opp om fremtidens visjoner.

Cellekontorer i fremtiden

De siste månedene har endret måten man jobber på, og man ser en helt klar endring i utformingen av arbeidsplassene utenfor hjemmet. I lang tid har åpne landskap vært den store trenden.

Dette er nå i ferd med å endre seg, i takt med nåtidens og fremtidens behov for større distansering. Cellekontorer er ikke bare praktiske for nåtidens sykdomsbilde, men også for å permanent redusere sykefraværet i fremtiden. Glassvegger kan være en viktig del av utformingen av disse – altså distanse uten isolasjon.

Indunor leverer høykvalitets glassvegger til både private og profesjonelle kunder. Kostnadsfri befaring og høy kvalitet. Les mer her!

Foto: Øyvind Fjørtoft

Ny type møterom

Smarte møterom kommer nok også til å være en stor del av fremtidens arbeidsplass. De siste månedene har vært krevende for arbeidslivet, men har også gitt oss et innblikk i hvordan en arbeidsplass kan bli styrt langveisfra. Vi har i mange måneder ikke kunnet samlet oss fysisk til møter, og videokonferanser og -møter er noe som har kommet for å bli. Derfor er gode akustikkløsninger på møterommene viktig – for å kunne holde digitale møter på best mulig måte.

Teknologien gjør også sitt innpass på fremtidens arbeidsplass. Dagens teknologi utvikler seg raskt, men én ting er sikkert: Skjermer har kommet for å bli!

Byggebransjen følger også den digitale utviklingen her. Man ser blant annet at det kommer teknologi som kan lage glassvegger som er like tynne som i dag, men som også fungerer som skjerm. Tenk deg for eksempel en skjerm innlemmet i en kontorglassvegg! Dette bidrar til fleksible løsninger som følger det moderne kontorets behov for effektivitet og nyvinning.

Foto: Øyvind Fjørtoft

Glass- og systeminnredning

Indunor er stolte av å kunne kalle seg den mest fleksible leverandøren av glass- og systeminnredning. Og denne fleksibiliteten blir utfordret stadig mer i fremtiden. Fokuset på miljø og klimavennlige løsninger gjør at mange allerede nå – og i fremtiden – ønsker materialer og løsninger som tåler tidens tann og som kan brukes om igjen. Det er et økt behov for nye modeller og glassvegger som kan gjenbygges på andre høyder og med en såpass høy kvalitet at de tåler nettopp dette. Fremtidens arbeidsplass blir dermed også mest sannsynlig et sted med stort trykk på kvalitet og gjenbrukbarhet.

Indunor har et mål om å være et merkevarehus for byggebransjen i Oslo. Derfor blir også et desto større mål å fortsette å gi fleksible og kvalitetssikre løsninger til både dagens og fremtidens arbeidsplass – for en fremtid som både er relevant nå, og som kan vedvare.

Foto: Øyvind Fjørtoft

Indunor leverer høykvalitets glassvegger til både private og profesjonelle kunder. Kostnadsfri befaring og høy kvalitet. Les mer her!

Tekst: Erlend Skalleberg, Indunor

Next article