Skip to main content
Home » Fremtidens arbeidsplass » Øk trivselen med grønne plantevegger
Sponset

Med skreddersydde grønne plante- og mosevegger forbedrer Elite Decor Group inneklimaet og gir en følelse av at du er i naturen, selv om du er innendørs. Det gjør at din bedrift blir til et bedre sted for både ansatte og kunder.

Elite Decor Group er et profesjonelt team som lager eksklusive og skreddersydde mosevegger og interiørløsninger av preparert mose og planter, sier daglig leder Elvyra Seniut.

Hun forteller at hovedhensikten til selskapet er å formidle viktigheten av naturen i vårt daglige liv og for fremtidige generasjoner. I et land med lange, mørke og kalde vinterdager, er det ekstra viktig å få naturen inn, slik at vi fortsatt kan få den frodige følelsen og gode atmosfæren av å omringes natur.

– Vi i Elite Decor vil hjelpe med å bringe naturen inn og formidle viktigheten av den i nåværende tid. Spesielt i byer, hvor det bygges mye, som gjør at vi er omringet av mye betong.

Moseveggene våre er en perfekt løsning for å øke trivsel og gjøre arbeidsplassen din mer livlig, eller gi hjemmet ditt et koselig preg. Les mer her!

Grønt er skjønt

For naturen byr på mange fordeler, både for kropp og sinn. Ved å få naturen inn og skape et grønt hjørne eller en grønn oase, vil man også bli lettere til sinns.

– Naturen er en ekstremt god kilde for å senke skuldrene og samle energi, sier Elvyra.

Grønne plante- og mosevegger kan plasseres der hvor klienter, gjester eller ansatte oppholder seg, og veggene kan enkelt tilpasses restauranter, hoteller, spa, salonger, kjøpesentre, kontorer, sykehus – og selvfølgelig hjem. Veggene kan også oppfylle kravene til grøntareal i offentlige bygg.

– Vi skaper et sted hvor det er hyggelig å treffes og ha kundemøter, hvor kunden blir møtt med en velkomstfølelse i en lun og koselig atmosfære, sier Elvyra.

Planter skaper et levende miljø og en følelse av velvære, fred og velkomst. Les mer her!

Mange fordeler

Ekstra fint kan det være å ha en plantevegg i kantiner, i tillegg til møte- og venterom. For sistnevnte sted kan det også by på flere fordeler.

– I og med at mennesker blir mer positive og avslappede når man omringes planter, kan det være fint å ha planter plassert i møterommene, slik at man bidrar til at riktige beslutninger tas, sier Elvyra.

Orginalt interiør og naturens skjønnhet, du vil nyte i mange år fremover, og som skal spare deg for både tid og penger. Les mer her!

Tekst: Future Media Group

Next article