Home » Fremtidens arbeidsplass » Går på jobb hver dag med et smil
Sponset

Den japanske bedriftsfilosofien «Kyosei» betyr «å leve og arbeide sammen for et felles gode». Det er grunnlaget for Canons kultur og preger alt medarbeiderne gjør og hvordan de jobber.

Kyosei er en filosofi som preger verdier og moralsk forpliktelse til å være en god samfunnsborger. I Canon har medarbeiderne bidratt til etableringen av kulturstatementet basert på Kyosei. Det beskriver atmosfæren man møtes med i Canon: «Vi skaper resultater gjennom høyt tempo, solid håndverk og glimt i øyet». For medarbeiderne er den sterke kulturen avgjørende for høyt engasjement, tilhørighet og trivsel, som er viktig for at de skal kunne yte sitt ytterste.

Rock `n roll

Thomas Nilsen har jobbet 16 år i Canon. Han begynte som Key Account Manager, og jobber i dag som forretningsutvikler nye kunder.

– Canon er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser, og det må jeg si meg helt enig i. Jeg føler meg veldig godt tatt vare på. Jeg blir utfordret hele tiden i jobben og det er utrolig motiverende. Hver dag går jeg på jobb med et smil, og gleder meg til arbeidsdagen, sier han.

– Hvis man er en fremoverlent og engasjert person som liker å jobbe med mennesker i et miljø som er i bevegelse og kontinuerlig jakter neste suksess, er Canon et spennende arbeidssted. Dette er rock `n roll, sier han videre.

Mange muligheter

Thomas trekker frem et miljø som alltid vil mer, utfordrer det etablerte, og som gir rom for personlig og faglig utvikling.

– Man får jobbe mot spennende kunder. Det er sterk kompetanse internt å støtte seg på og et treningstilbud så at man nesten blir litt bortskjemt. Vi har også et europeisk lederutviklingsprogram for dem som aspirerer til lederstillinger, og man kan søke stillinger over hele Canon Europa, sier han.

– Men mest av alt har vi et samhold og et miljø hvor man støttes og utfordres hele tiden, og det stimulerer til en karriere og arbeidsdag som er mer enn en jobb og et arbeidssted. Vil du jobbe et sted med fine folk, utfordrende arbeidsoppgaver og mye moro, er Canon stedet, sier Thomas.

Canon Europe med hovedkontor i London og over 15 000 medarbeidere og operasjoner i hele Europa, Midtøsten og Afrika er god representert også i Norge. Canon Norge er landsdekkende med 320 medarbeidere, 9 regionale Canon Business Center samt partnere. Canon er markedsledende innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument og bedriftsmarkedet. Produktog løsnings-porteføljen omfatter alt fra foto, video, skrivere og skannere til multifunksjonsprodukter samt innovative digitale løsninger og tjenester.

Se mer på canon.no.

Av Marte Frimand

Neste artikkel