Skip to main content
Home » Vekst i Rogaland » Velkommen til Citykonferansen Stavanger 2021
Vekst i Rogaland

Velkommen til Citykonferansen Stavanger 2021

CityTalks er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling. Foto: Blake

Gjennom flere år har Citykonferansen vært en viktig møteplass der kunnskapsrike foredragsholdere, private eiendomsutviklere og offentlige planmyndigheter kan diskutere byutvikling på tvers av de ulike fagområdene. Aldri har vel savnet etter, og verdien av den fysiske møteplassen vært tydeligere enn nå i kjølvannet av koronapandemien.

Derfor er det med stor glede vi ser frem til å ønske eiendomsaktører fra hele regionen til en spennende fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Velkommen til Citykonferansen Stavanger den 11. november på Radisson Blu Atlantic Hotel.

Blant de aktuelle temaene på årets konferanse er kontorleiemarkedet i Stavanger. Hvilken effekt har Covid-19 hatt på markedet generelt? Og hvordan ser utsikten ut for bransjen i tiden fremover?

CityTalks

Etter suksessen i Oslo rigger vi også scenen i Stavanger klart for CityTalks. Dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling.
CityTalks blir ledet av Tor Øyvind Skeiseid og Lars Helle og vil blant annet dreie seg om transformasjonsprosjekter i Stavanger; hva har vært vellykket, hva kunne man latt være, og hvor bør man satse for å revitalisere nye deler av byen?

Etter fagprogrammet inviterer vi til CityDinner med god mat og drikke, musikalsk underholdning og utdeling av den anerkjente Cityprisen for Rogaland 2020 som går til regionens beste utviklingsprosjekt i året som har gått.

Konferanse = nettverksbygging

Det å delta på konferanser har mange åpenbare gevinster. Du holder deg faglig oppdatert og orientert i din egen bransje, og dyktige foredragsholdere deler av sin kunnskap om innovative løsninger og fremtidige trusler. Men det er ikke bare konferansens faglige innhold som kan gi deg stort utbytte.

Estate Kunnskap arrangerer et tyvetalls konferanser i året, noe som representerer over 3 000 ulike deltakere fra eiendomsbransjen. Eiendomsselskapene utgjør den største andelen med 40 prosent av deltakerne på våre konferanser. Investorer, finansaktører og arkitekter er også profesjoner som er godt representert. Konferanser gjør det mulig for folk å møtes i en ellers travel hverdag, og legger til rette for fruktbar interaksjon, og er dermed en viktig arena for både faglig påfyll og utveksling av idéer og forretningsmuligheter.

h

Konferansen arrangeres i samarbeid med:

Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum

Les mer om konferansen og meld deg på her!

Tekst: God med ord

Next article