Skip to main content
Home » Vekst i Rogaland » Rask, stabil og sikker internettopplevelse med Altibox sin nye bedriftspakke
Sponset

Nå kan bedrifter få wifi, bredbånd og sikkerhetsløsning fra samme leverandør.

Altfor mange små og mellomstore bedrifter har godt bredbånd, men en dårlig wifi-opplevelse. Altibox har derfor tatt en grundig gjennomgang av mulighetene i markedet og valgt å inngå et samarbeid med den verdensledende leverandøren Cisco for å kunne tilby bedriftskunder en ny, rask, stabil og sikker internettopplevelse.

–  Altibox Bedrift Premium er en sammensetning av de viktigste tjenestene en bedrift trenger for å ha en stabil og sikker internett-tilkobling. Vi leverer fiberbredbånd til kunder allerede, men i denne pakken får bedriften i tillegg en trådløs ruter fra Cisco Meraki som inkluderer en solid sikkerhetspakke for å beskytte viktige data mot cyberkriminalitet, sier direktør Dag Magne Søyland i Altibox Bedrift.

– Alt leveres og driftes av Altibox Bedrift som er bredbåndsleverandøren med høyest kundetilfredshet i landet*, fortsetter han.

En smidigere arbeidsdag

Søyland sier at når både fiber og wifi leveres fra samme sted, får bedriftene færre å forholde seg til og det blir enklere å fikse eventuelle problemer som oppstår. Vårt operasjonssenter overvåker hele tjenesten og ser hvor det «lugger» om noe er feil hos kunden.

– Nå gir vi bedriftene muligheten til å gjøre det de er gode på, og så kan vi sørge for at også det trådløse internettet fungerer som det skal, sier Søyland.

Fokus på sikkerhet

Mange norske bedrifter er ikke beskyttet mot datainnbrudd. Små og mellomstore bedrifter som ikke har tatt grep for å høyne datasikkerheten, er spesielt attraktive mål for kriminelle. Derfor inneholder Altibox Bedrift Premium blant annet en sikkerhetspakke som inkluderer brannmur, innholdsfiltrering og deteksjon av og beskyttelse mot dataangrep.

– Om du har en liten eller stor bedrift, er du uansett utsatt for det samme digitale trusselbildet. Cisco oppdaterer sine sikkerhetsløsninger til enhver tid basert på løpende analyse av enorme mengder nettverkstrafikk. Altibox Bedrift Premium-kundene vil dermed få en moderne, fleksibel, og løpende oppdatert enterprise-grade nettverks- og sikkerhetsløsning, avslutter Dag Magne Søyland.

Altibox Bedrift Premium er tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter og leveres gjennom det landsomfattende Altibox-partnerskapet av lokale og regionale fiberleverandører.

Les mer om Altibox Bedrift Premium her!

*Ifølge det uavhengige analysebyrået EPSI har Altibox Bedrift hatt Norges mest fornøyde bredbåndskunder seks år på rad.

Av Sissel Nilsen

Next article