Skip to main content
Home » Kvinner i karrieren » Teambuilding uten sidestykke: spenning, taktikk og samarbeid på fortet
Sponset

Med rundt 100.000 besøkende årlig har «Fangene på Fortet» i Nydalen blitt en stor suksess og bedriftsmarkedet har tatt imot tilbudet med åpne armer. I år er 10 nye celler på plass.

Det er et stykke fra franske Fort Boyard til Oslo. Men på «Fangene på fortet» i Nydalen kan man oppleve noe av atmosfæren og energien fra TV-showet.

– Vi bygget opp konseptet etter inspirasjon fra TV-programmet, og åpnet dørene for 6 år siden, sier daglig leder Albert Buli.

Hos Fangene på Fortet kan du arrangere teambuilding som en spennende og morsom konkurranse blant de ansatte.

Sosialt og morsomt

I kjelleren er det 48 «celler» med ulike oppgaver, og 10 nyoppussede rom nå står klare med helt nye utfordringer. Alle rom er dekorert av dyktige kunstnere og håndverkere. Noen inneholder gåter, andre har fysiske utfordringer, og noen rom er interaktive. Samarbeidet på laget er avgjørende og man får bruk for alle slags egenskaper som styrke, hukommelse og taktikk. Derfor passer aktivitetene godt til ulike bedriftsarrangementer.

– Det er en veldig sosial og morsom aktivitet å gjøre sammen med kollegaene, og oppgavene passer for alle. Det er hverken gjørme eller edderkopper og du kan komme i jobbantrekket, sier Buli.

Foto: Fangene på fortet

Lagene på 3-5 personer velger selv hvilke rom de vil gå inn i. Poengene tikker inn digitalt etter hvert som oppgavene blir løst på kortest mulig tid, og deltakerne kan hele tiden følge med på hvordan de andre lagene ligger an.

– Folk blir veldig gira og løper rundt i ekte «fangene på fortet»-stil. Det er kjempegod stemning, sier han

Vi har pusset opp! 10 helt nye og totalt 48 celler med ulike utfordringer!

Pakkeløsning

Fangene på Fortet har også gode konferansefasiliteter, og tilbyr pakkeløsninger slik at man kan kombinere aktiviteter med et faglig program.

– Vi har møterom for alt fra 5 til 120 personer, vi har kinosal og vi har et spiseareal med lunsj og middag, alle rettigheter og god plass, samt et godt samarbeid med tre naborestauranter, sier Buli.

Stedet er også populært for utdrikningslag, bursdagsfeiringer og vennegjenger. Konseptet er under stadig utvikling og man finner tilbudet nå i Oslo, Bergen og Stavanger. Nye avdelinger er også på planen.

– Vi får mange tilbakemeldinger og lærer masse nytt hele tiden. Og teknologien kommer stadig lenger og gir mulighet for å gjøre ting på nye måter.

Next article