Home » Grønn transport » Familien har abonnert på bil i to år: – Fleks er kommet for å bli
Sponset

Etter to år med Fleks bilabonnement i Oslo, tok Anders Voss Hofset (40) med seg kone, barna og Fleks-bilen til sin nye hjemby. Han var så fornøyd med bilabonnementet at han oppfordret Fleks til å starte opp i Trondheim.

– Vi har eid to biler tidligere, men etter at vi begynte med Fleks, kommer vi til å fortsette med å abonnere. Det å eie bil er bare stress i forhold. Det gir oss mye mer å abonnere på en bil som har alt tilrettelagt for oss som familie, sier Anders Voss Hofset.

Det var da deres daværende bil begynte å synge på siste verset, at Anders og kona Kari Voss Hofset (42) tok frem kalkulatoren. De begynte å regne på kostnader rundt det å skulle kjøpe enda en ny bil, kontra det å lease eller abonnere.

– Vi fant fort ut at det ville lønne seg å abonnere, fremfor å eie eller lease bil. Prisen ble i utgangspunktet den samme, men med Fleks fikk vi fleksibiliteten til å bytte bil etter årstid, behov og familiesituasjon.

Med bilabonnement får du en egen bil du kan ha så lenge du vil. Les mer her.

Enkelt å bytte bil

Som fast abonnent har Hofset flekset flere ulike biler på to år, avhengig av behov og familiesituasjon. Han er godt fornøyd med hvor enkelt bilbytte med Fleks er.

– Da vi flyttet fra Oslo til Trondheim, kunne vi hente ut en større bil og få med oss resten av flyttelasset. Vi har også benyttet oss av muligheten til å bytte til en firehjulstrekker i vintermånedene. Det er helt perfekt når vi skal til hytta på fjellet. I hverdagen holder det med en normal hverdagsbil, da alt i Trondheim er ganske nært. Han fortsetter:

– I tillegg er det veldig enkelt å benytte seg av Fleks. Det er så godt tilrettelagt, både når det kommer til å levere og hente bil. Det er gjort på 1-2-3, helt uten utfordringer. Enklere bilbytte får man ikke!

FLEKSIBELT: Et bilabonnement er den mest fleksible måten å eie bil på. Abonnementet løper automatisk fra måned til måned og du kan fritt bytte bil på inntil tre virkedagers varsel så lenge du ikke har valgt bindingstid på bilen. FOTO: MAVERIX

Trygt med god sikkerhet

Videre forteller 40-åringen at noe av det beste med Fleks er å få alle kostnader samlet på samme regning. I tillegg er bilene av god kvalitet, noe som er spesielt viktig med tanke på sikkerheten til barna.

– Jeg synes alle bilene vi har brukt via Fleks scorer skyhøyt på sikkerhet. Det er også helt fantastisk at det finnes en tjeneste der man både kan bytte bil etter behov, og dessuten få en samlet faktura med alt inkludert én gang i måneden. Vi slipper også stresset med å ha bil på verksted, dyre forsikringer, EU-kontroll og alt det som hører med å eie en bil.

– For oss er det uaktuelt å gå tilbake til å eie bil. Jeg har i hvert fall ingen planer om å eie en bil igjen, avslutter han med et smil.

Hva er Fleks?

Fleks er Norges største tilbyder av bilabonnement, et alternativ til å eie eller lease bil. Månedsprisen inkluderer både forsikring, veihjelp, service, dekk og valgfritt antall kilometer.

Les mer på fleks.no.

Neste artikkel